Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ναυάγιο”, θα παρακολουθήσουμε τραγικά γεγονότα, καθώς η Ειρήνη θα πέσει θύμα ληστείας, υπό την εντολή του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Ειρήνη αρχίζει σταδιακά να ανακτά τις δυνάμεις της. Χαρακτηριστικά, όταν ένα γράμμα από τα Κύθηρα φθάνει σε αυτήν, αρχίζει να ονειρεύεται ξανά. Η επιστολή έχει σταλεί από τους Γάλλους, οι οποίοι της προτείνουν να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συμμετέχει στην παραγωγή αρωμάτων.

Επιθυμώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, αρχίζει να ονειρεύεται και να σχεδιάζει επαγγελματικά για την παραγωγή αρωμάτων που είχε ξεκινήσει με τον Απόστολο. Σκοπεύει να ακολουθήσει την επιθυμία της και να ταξιδέψει στη Γαλλία.

Ωστόσο, ο Ιπποκράτης σύμφωνα με το MyTV, ετοιμάζει ένα σχέδιο για να της σταματήσει τις φιλοδοξίες. Συγκεκριμένα, οργανώνει μια επίθεση εναντίον της Ειρήνης με σκοπό να αποσπάσει το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, γνωρίζοντας ότι χωρίς αυτές η Ειρήνη δεν θα μπορεί να προχωρήσει.

Η Ειρήνη ξεσπά σε δάκρυα μετά την επίθεση, θρηνώντας τον φόβο για το μωρό που κυοφορεί. Η κατάρρευσή της είναι πιο έντονη όταν αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει τον πολύτιμο σημειωματάριό της και την ικανότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.