Μαύρο Ρόδο: Το reunion της τάξης του Πέτρου αλήγει με όλη την παρέα να έχει μεθύσει. Πού θα περάσει το βράδυ του ο ;

Μαύρο Ρόδο επόμα επεισόδια 92-93

Όσα θα δούμε στα επεισόδια 92-93 της ς σειράς του MEGA Μάυρο Ρόδο: Το ριύνιον της τάξης του Πέτρου καταλήγει σε άγριο μεθύσι της παρέας και ειδικότερα του Πέτρου…

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ευτυχία και ο Μανόλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει reunion με συμ του

Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 5/4)
Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο και τον αναγκάζει να επιστρέψει. Στο του Θέμη όλοι είναι αναστατωμένοι και περιμένουν. Ο Πέτρος, όμως, βρίσκεται εκεί για να μαζέψει τα πράγματά του: μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ.

Και όταν τη συναντά, έχει ένα σπουδαίο νέο να της ανακοινώσει: το ότι κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή του. Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion.

Η ιδέα του να είναι μασκέ, δεν αρέσει σε όλους. Κάποιοι όμως ενθουσιάζονται. Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο. Βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει. Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά.

Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο για να αποσύρει τη μήνυση, εκείνη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Το βράδυ, στο reunion, ο Πέτρος πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ.

Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 6/4)
Ο Βίκος και ο Παράσχος καταστρώνουν ένα σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής. Ο Θέμης συναντά τη Φιλαρέτη και της αποκαλύπτει τα μεγάλα κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει με όλη την παρέα να έχει μεθύσει. Πού θα περάσει το βράδυ του ο Πέτρος;

Η Ελισάβετ, βλέποντας ότι ο Πέτρος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι, θορυβείται. Το πρωί τον καλεί στο τηλέφωνο και ακούει μία γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής…