Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Παύλος, που έχει καταλάβει πως κάτι έγινε με τη Χλόη και φοβάται πως έμαθε για την ύπαρξη του Γρηγόρη και δεν του το λέει, στέλνει μήνυμα στην Κρίστια και τη ρωτάει, αν της το είπε αυτή….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδιο 67

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουίζα πάει στο Θέμη να του πει ότι αποφάσισαν να φύγουν απ΄ την Κύπρο με τον Άρη, όταν έρχεται η Χριστίνα απ΄ το νεκροταφείο και τους βλέπει μαζί πολύ κοντά τον έναν στον άλλον και ξεσπάει.Ο Χριστόφορος δέχεται την επίσκεψη της Δώρας, της γειτόνισσας απ΄ την Ποταμίτισσα, που έκανε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 21/9 Επεισόδιο 67

Η Δώρα δίνει τα χάπια της Βαγγελιώς, που βρήκε στο σπίτι στην Ποταμίτισσα, στο Χριστόφορο και του αποκαλύπτει πως όλοι ήξεραν στο χωριό πως η Βαγγελιώ δεν ήταν στα καλά της.

Η Χριστίνα, που έχει διαβάσει το γράμμα της Βαγγελιώς στο Θέμη, τον ρωτάει ποιο είναι αυτό το τρομερό, που είχε κάνει και δεν το είχε πει σε κανέναν. Απ΄ την ταραχή του Θέμη, καταλαβαίνει πως μπορεί να εννοούσε το φόνο του Νικήτα, πως μπορεί να τον είχε σκοτώσει, όντως, αυτή.

Η Κρίστια πάει στο Μάρκο να του πει ότι είπε την αλήθεια στη Χλόη για τον Γρηγόρη, αλλά, αντί για το Μάρκο, την περιμένει εκεί μια έκπληξη, που την ταράζει πολύ.

Ο Νικόλας αιφνιδιάζει τον Χριστόφορο, όταν του λέει ότι δε μπορεί να είναι άλλο δικηγόρος του, αφού πρέπει να φύγει ξαφνικά απ΄ την Κύπρο για προσωπικούς λόγους.

Ο Μάρκος πάει να καταθέσει, το ίδιο κι η Ειρήνη, που την πάει ο Φίλιππος στην Αστυνομία κι επιμένει να μείνει μαζί της μέχρι το τέλος της κατάθεσης.

Ο Παύλος, που έχει καταλάβει πως κάτι έγινε με τη Χλόη και φοβάται πως έμαθε για την ύπαρξη του Γρηγόρη και δεν του το λέει, στέλνει μήνυμα στην Κρίστια και τη ρωτάει, αν της το είπε αυτή. Η Κρίστια δεν του απαντάει στο μήνυμα κι ο Παύλος αποφασίζει να πάει να τη βρει να το ξεκαθαρίσει μαζί της.