Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν νιώθει έτοιμη γι’ αυτό το βήμα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαθαίνουν ότι η κόρη τους ζει

Ένα μήνα αργότερα…Η Άννα επιλέγει το νυφικό της, η Αρετή ανακαλύπτει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει τη δική της πίτα, και η Ιουλία παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν ότι η κόρη της είναι ζωντανή και αμέσως ενημερώνει τον Στάθη: «Στάθη, η κόρη μας είναι ζωντανή. Μου έστειλαν το αποτέλεσμα», του λέει ταραγμένη κι εκείνος την προτρέπει: «Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να επικοινωνήσεις με την κοπέλα που φαίνεται να έχεις κοινό DNA».

Ωστόσο, η Ιουλία δεν νιώθει έτοιμη γι’ αυτό το βήμα: «Δεν ξέρω. Φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσω. Πώς να την προσεγγίσω;» ρωτά τον Στάθη ταραγμένη. Παράλληλα, η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει πλέον τον Ορέστη και φτάνει στο σπίτι του για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του.

Εν τω μεταξύ, η Αρετή συνεχίζει τις προσπάθειες για να ανακαλύψει ποιος διέρρευσε τη συνταγή της πίτας, ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς επιστρέφουν από τον στρατό με άδεια, και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στον Στεφανέα.

Στην ίδια στιγμή, ο Λυκούργος αντιμετώπιζε τον Πότη και τον Στάθη με ειρωνικά σχόλια για την επιλογή των κουμπάρων: «Ε, βέβαια, εμείς σε ξεστραβώσαμε. Εμείς σου λέγαμε τι να κάνεις για να καταφέρεις την Αννούλα, και τώρα μας τη φέρνεις και βάζεις κουμπάρες τη Μαργαρίτα με την Αθηνά. Βέβαια, θα μου πεις εκεί είναι τα μεγαλεία» τους λέει, φέρνοντάς τον Πότη σε δύσκολη θέση.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά εξακολουθεί να έχει επιθετική συμπεριφορά, προβληματίζοντας τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο παράξενος λοχίας από τον στρατό, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές, και οι Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν την ευκαιρία να ανταποδώσουν τα καψόνια.