Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος βάζει φωτιά για να κάψει την Μαργέτα ζωντανή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς:Ο Μάρκος καίει την Μαργέτα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» η Μαργέτα Δεμερτζή θα βιώσει δραματικές στιγμές, καθώς ο Μάρκος σίγουρος ότι εκείνη πρόδωσε τον ίδιο και την Αλεξάνδρα στον Ιάσονα, βάζει φωτιά στο Κιάρι για να την κάψει.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά μαζί με τα παιδιά τους από το Κιάρι. Όμως, τα γεγονότα διαδραματίζονται διαφορετικά από ό,τι είχαν προγραμματίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, ο Ιάσονας ενημερώνεται για τις προθέσεις τους και αντιδρά με αγριότητα, αντιμετωπίζοντας την προδοσία με αυστηρότητα.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος βρίσκεται στο μέρος όπου έπρεπε να συναντήσει την Αλεξάνδρα, με τον γιο του. Καθώς ο χρόνος περνά, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς η Αλεξάνδρα δεν εμφανίζεται. Τα σχέδιά τους έχουν αποτύχει για ακόμη μία φορά.

Καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά, ξεκινά να υποπτεύεται ότι η Μαργέτα, η οποία προσφέρθηκε να τους βοηθήσει τελικά τους πρόδωσε. Μη έχοντας άλλη επιλογή, επιστρέφει στο σπίτι του, αισθανόμενος απογοητευμένος. Εκεί, αντιμετωπίζει την οργή της Ευγενίας, η οποία τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους.

Ο Μάρκος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά ταυτόχρονα σκέφτεται την Αλεξάνδρα και το τι μπορεί να της συμβαίνει και δεν πήγε στο ραντεβού. Την ίδια ώρα, εκείνη κρατείται βίαια από τον Ιάσονα στο σπίτι του. Εκεί, βρίσκει υποστήριξη στο πρόσωπο της Ουρανίας, η οποία φαίνεται να νοιάζεται πραγματικά για την οικογένεια Δεμερτζή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μάρκος, διψασμένος για εκδίκηση, αποφασίζει να κάψει ζωντανή τη Μαργέτα, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα δεινά του, με την τελευταία προδοσία να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έτσι, βάζει φωτιά σε μία καλύβα, όπου η Μαργέτα βρίσκεται μέσα.

Μέσα σε μια στιγμή τα πάντα κινδυνεύουν από την ανελέητη πύρινη λαίλαπα, ενώ στην καρδιά της φωτιάς βρίσκεται η Μαργέτα, αβοήθητη. Σε αυτές τις εφιαλτικές στιγμές, η ίδια αρχίζει να ψάχνει βαθιά μέσα της και κάνει τον απολογισμό της ζωής της. Συνειδητοποιεί πόσες αμαρτίες έχει διαπράξει στο παρελθόν, και όπως έχει μετανιώσει βαθιά, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη μοίρα της.

Παράλληλα, ο Ιάσονας με τους εργάτες του, επιχειρούν απεγνωσμένα να σώσουν τη Μαργέτα από τη φονική πυρκαγιά. Τελικά, καταφέρνουν να την σώσουν και ανακουφισμένη πέφτει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Μάρκος προσπάθησε να κάψει ζωντανή την πεθερά της και εξοργίζεται, καθώς είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα δεν τους πρόδωσε.

Στη συνέχεια, η αλήθεια αποκαλύπτεται και η Αλεξάνδρα του λέει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να του εμπιστευτεί τα παιδιά της. Τότε ο Μάρκος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, της δίνει διορία για να σκεφτεί αν τελικά θέλει να το σκάσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργέτα παλεύει να ξεπεράσει τον πύρινο εφιάλτη που έζησε, έχοντας δίπλα της τον Στέφανο.