Μετά τη φωτιά: Ο Τύπος επιρρίπτει τις ευθύνες για τον θάνατο τόσων ανθρώπων στην Ειρήνη… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επόμενα επεισόδια.

Μετά τη φωτιά: Η Ανθή συναντά για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο

Ο Τύπος επιρρίπτει τις ευθύνες για τον θάνατο τόσων ανθρώπων στην Ειρήνη, η οποία αδυνατεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί. Ο Νίκος γράφει ένα αποκαλυπτικό άρθρο, το οποίο προκαλεί την οργή του Αλέξανδρου κι αυτός με τη σειρά του αποφασίζει να του δώσει ένα σκληρό μάθημα.

Η Ειρήνη, πάντως, αποφασίζει να καταθέσει κι επίσημα στην αστυνομία εναντίον του αρραβωνιαστικού της, κατονομάζοντάς τον ως υπεύθυνο για τον χαμό της Ανθής.

Όμως και πάλι οι δημοσιογράφοι την περιμένουν στη γωνία στριμώχνοντάς την αφόρητα. Λίγο πριν καταρρεύσει, ο Οδυσσέας εμφανίζεται και τη φυγαδεύει. Μένει δίπλα της μέχρι να ηρεμήσει και της αποκαλύπτει ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή.

Αυτή, στο μεταξύ, έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τον Άρη, και την αστυνομία που αναζητά τα ίχνη της. Λίγο πριν την εντοπίσουν και τη συλλάβουν, ο Νίκος είναι και πάλι εκεί για να τη σώσει.

Σε μια πολύ φορτισμένη στιγμή, η Ανθή συναντά για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο, όμως εκείνος δεν καταλαβαίνει ότι έχει μπροστά του τη γυναίκα που σε λίγες μόνο μέρες θα έκανε σύζυγό του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρες Tv, οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται και ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι όλο αυτό ίσως δεν ήταν ατύχημα. Τότε, όμως, ο Αλέξανδρος φροντίζει να στρέψει τις υποψίες του στον Οδυσσέα…