Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάει στο τμήμα για την κατάθεση του, αλλά, έχει μια ξαφνική κι αναπάντεχη επίσκεψη, το ίδιο κι η Κρίστια, που φτάνοντας στο γραφείο της, δέχεται την επίθεση της Χλόης για τα ψέματα, που η Χλόη θεωρεί ότι της είπε. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 65

Η Χλόη, που είχε αφήσει το δεύτερο κινητό του Παύλου στη θέση του, πάει να το πάρει, όταν ο Παύλος κοιμάται και βλέπει έκπληκτη ότι δεν είναι εκεί. Την επομένη το πρωί, ο Παύλος της λέει να ετοιμαστεί γιατί το απόγευμα πετάνε για Κρήτη. Η Χλόη, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/10 Επεισόδιο 65

Ο Χριστόφορος πάει στο Μάρκο να του πει να μην πει τίποτα στην κατάθεση του για το ημερολόγιο της Βαγγελιώς και γι΄ αυτά που θυμήθηκε. Ο Μάρκος του λέει για την παράλογη σκέψη της Κρίστιας ότι ο Παύλος μπορεί να είναι ο Γρηγόρης.
Η Χάρις πάει στο σπίτι του Νικόλα και του ανοίγει τα χαρτιά της, λέγοντας του πως η σχέση του με τον Στέφανο θα δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία της Αμάλα.
Η Χριστίνα, που είχε ακούσει την Κρίστια να λέει στο Θέμη για το ημερολόγιο της Βαγγελιώς, ρωτάει το Θέμη αν ο Χριστόφορος έχει σκοπό να βγάλει την Εύα τρελή και να τα ρίξει όλα σ΄ αυτήν. Ο Θέμης εξαγριώνεται, όταν το ακούει και η Χριστίνα ξαφνιάζεται απ΄ την αντίδραση του.
Η Σοφία πάει στο σπίτι του Φίλιππου να τους πάει φαγητό γι΄ αυτόν και την Ειρήνη, αλλά, όταν βγαίνει απ΄ το σπίτι της, την περιμένει μια έκπληξη.
Ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάει στο τμήμα για την κατάθεση του, αλλά, έχει μια ξαφνική κι αναπάντεχη επίσκεψη, το ίδιο κι η Κρίστια, που φτάνοντας στο γραφείο της, δέχεται την επίθεση της Χλόης για τα ψέματα, που η Χλόη θεωρεί ότι της είπε.