Η Μάγισσα: Η Δαμιανή αποφασίζει να “εξορίσει” την Αναστασία από την οικογένειά της, καθώς συνειδητοποιεί ότι η παρουσία της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον γάμο της και να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις της με τον Μιχαήλ. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Μάρκος σε επικίνδυνους δρόμους

Αρχικά, είχε δεχτεί την Αναστασία στο σπίτι της επειδή δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί και η Αναστασία είχε γεννήσει τον γιο του Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, όμως, είχε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον γιο της, αναθρέφοντας τον σαν δικό της παιδί. Τώρα, ωστόσο, θέλει να δώσει στον γιο της τις ίδιες ευκαιρίες με τον Μάρκο και να του εξασφαλίσει τον ρόλο που του αξίζει στην οικογένεια. Επιπλέον, θέλει να καταστήσει σαφές στην Αναστασία ότι είναι η σύζυγος του Μιχαήλ και ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει η “κυρία του σπιτιού”.

Η Θεοφανώ και ο Μάρκος φαίνεται ότι παίρνουν μια απόφαση που θα τους φέρει πολύ κοντά και θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνους δρόμους. Αν αφεθούν πραγματικά στα συναισθήματά τους, μπορεί να μην υπάρχει επιστροφή, και αυτό θα επηρεάσει πολύς κόσμος γύρω τους.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ υφίσταται μια μεγάλη ήττα στο συμβούλιο των καπεταναίων, και οι σχέσεις ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες επιδεινώνονται. Οι αντιξοότητες μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται να εξακολουθούν να είναι έντονες.

Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ έρχεται κοντά με τη Σιμώνη και φαίνεται ότι αρχίζει να την εμπιστεύεται. Η Σιμώνη πείθει την Θεοφανώ να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να αναρρώσει. Επίσης, φαίνεται ότι η Σιμώνη γνωρίζει για το χάρισμα της Θεοφανώς να βλέπει οράματα για το μέλλον.

Τέλος, ο αρχαιολόγος Μισέλ συνεχίζει τις έρευνές του για τον πιθανό θησαυρό, κρατώντας το μυστικό από τους υπόλοιπους. Προσπαθεί να ανακαλύψει εάν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού.

Η απόφαση της Δαμιανής να διώξει την Αναστασία φαίνεται ότι θα οδηγήσει την κατάσταση σε ένταση μεταξύ του Μάρκου και του Τζανή, τα δύο αδέλφια, καθώς καθένας από αυτούς έχει διαφορετική άποψη σχετικά με την Αναστασία και την απόφαση της μητέρας τους.

Η εμφάνιση, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ενός μυστηριώδους ρασοφόρου άντρα ανατρέπει τα πράγματα για την οικογένεια Λάσκαρη και φέρνει στο φως ένα μεγάλο μυστικό που επηρεάζει την οικογένειά τους. Η εμφάνισή του αναμένεται να δημιουργήσει ακόμα περισσότερη ένταση και αναταραχή στην ιστορία και τις σχέσεις των χαρακτήρων.