Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος ικετεύει γονατιστός τον Ιάσονα να μην κλείσει την Ευγενία φυλακή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας δεν μπορεί να αγνοήσει την αγάπη που νιώθει…

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Έρωτα Φυγά» αναμένεται να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και να ανατρέψουν τα πάντα. Με την πρεμιέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου, οι θεατές θα δουν τον Ιάσονα να αντιμετωπίζει μια ανακάλυψη που θα τον φέρει σε ένα δύσκολο δίλημμα σχετικά με την Ευγενία.

Παρότι αρχικά επιθυμούσε εκδίκηση κατά της Αλεξάνδρας για τον πόνο που του προκάλεσε, ο Ιάσονας δεν μπορεί να αγνοήσει την αγάπη που νιώθει για εκείνη, ιδίως όταν την βλέπει αναίσθητη στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό. Αυτή η εικόνα τον αναστατώνει βαθύτατα, και θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πυροβολισμό και τον ύποπτο της επίθεσης.

Παρόλο που η Αλεξάνδρα δεν σκοπεύει να κατηγορήσει την Ευγενία για την επίθεση, ο Ιάσονας αμφισβητεί τα λεγόμενά της και ψάχνει για απαντήσεις. Μαθαίνοντας ότι το όπλο ανήκει στον Μάρκο, ανησυχεί, αλλά κατανοεί ότι αυτός δεν θα έβαζε ποτέ να σε κίνδυνο τη ζωή της Αλεξάνδρας. Καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο που πρέπει να ανακαλύψει και αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ.

Τελικά, οι υποψίες του Ιάσονα πέφτον στην Ευγενία και την απειλεί με καταγγελία και φυλάκιση. Έτσι, λοιπόν, ο Μάρκος παρακαλεί τον Ιάσονα να μην την καταγγείλει, εξηγώντας ότι αυτό θα αφήσει τα παιδιά τους ορφανά. Το δίλημμα είναι μεγάλο, και ο Ιάσονας πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο σωστός δρόμος.