Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη της Αριάδνης στη Μάνη θα φέρει μεγάλες ανατροπές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη καταφθάνει στη Μάνη…

Το ζευγάρι, Ιουλία και Στάθης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβρεί τη χαμένη τους κόρη, αλλά και για να αναπληρώσει τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε χωρίς εκείνη.

Η Αριάδνη, πλέον, καταφθάνει στη Μάνη και αρχίζει να εντάσσεται στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Ιουλία επιδιώκει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, και για αυτόν τον λόγο διοργανώνει μια οικογενειακή συνάντηση με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, προκειμένου να συζητήσουν την περιουσία της.

Έτσι, το μερίδιο της Μυρτάλης, το οποίο προηγουμένως είχε επανέλθει στην οικογένεια, πλέον περνάει στα χέρια της Αριάδνης. Η Ιουλία απαιτεί η κόρη της θα συμμετάσχει ενεργά στο ελαιοτριβείο και να έχει ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μένει να δούμε, ωστόσο, εάν η ίδια η κόρη της, Αριάδνη, θα δεχτεί αυτό τον όρο ή αν θα αντιδράσει έντονα στη νέα κατάσταση. Πλέον, η Αριάδνη έχει καθιερωθεί στο σπίτι τους και ανατρέπει τη ζωή της οικογένειας στη «Γη της Ελιάς».