Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος πληροφορείται για το γράμμα γεμάτο απειλές που έλαβε ο Δημήτρης από τον δολοφόνο, στο οποίο του ζητάει να αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας στο ξενοδοχείο, προκειμένου να αποτραπούν άλλες δολοφονίες, ζητώντας να στηθεί επιχείρηση….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: γράμμα γεμάτο απειλές…

Ο Σταύρος, σύμφωνα με το TV24, εντοπίζει την Άννα και της δείχνει το γράμμα. “Ο Δημήτρης το έλαβε. Πιθανότατα επειδή ο αποστολέας είναι γιος μίας πελάτισσάς σου”, της εξηγεί. “Το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα;” τον ρωτά. Ο εισαγγελέας δυσκολεύεται να της πει. “Καταλαβαίνω ότι δεν ήρθες για να με ενημερώσεις. Αν θες τη βοήθειά μου, πρέπει να μου πεις τι γνωρίζεις”, τον προτρέπει. Ο Σταύρος την ενημερώνει για όλα όσα γνωρίζει. “Έχουμε μια ευκαιρία να συλλάβουμε τον δολοφόνο. Το μαχαίρι φαίνεται να είναι πολύτιμο γι’ αυτόν. Είναι έξυπνος, αλλά ένα του λάθος μπορεί να τον καταστρέψει. Θα συνεργαστείς;”, της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Η Άννα μαζί με τον Σταύρο επισκέπτονται τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Ο Σταύρος τους ενημερώνει ότι η Άννα θα συμμετέχει στο σχέδιο. “Είπα να μην μπλέξουμε τους δικούς μας”, αντιδρά ο Δημήτρης. “Και η Κατερίνα ήταν στην οικογένεια και η Άννα συμφωνεί”, τον λέει ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης κοιτά τη γυναίκα του και της λέει: “Δώσε μου το λόγο σου ότι θα κάνεις ό,τι σου λένε”. “Τον έχεις”, τον διαβεβαιώνει.

Το σχέδιο ξεκινά, και η Άννα εισέρχεται στο ξενοδοχείο που είναι γεμάτο αστυνομικούς. Της δίνουν τα κλειδιά για το δωμάτιο. Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν μέσω καμερών από ένα βαν. Ο Δημήτρης είναι αγχωμένος για την Άννα. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο και αφήνει το μαχαίρι, το τηλέφωνο χτυπά. Απαντά: “Αν θέλεις να με δεις, πήγαινε στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με το ασανσέρ για το προσωπικό, χωρίς αστυνομικούς”, της λέει μια άγνωστη φωνή. Ενάντια σε όλες τις συμβουλές, η Άννα κατευθύνεται προς το χώρο συνάντησης.