Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 107 – Ο Πάρης, ενισχυμένος από την υποστήριξη των γονιών του, αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο της ζωής του. Αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να επηρεάσει τη σχέση του με τη Γεωργία και το παιδί της, αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα την Αμαλία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 107 – Η Βικτώρια στήνει νέα πλεκτάνη

Της ζητά συγγνώμη και τη διαβεβαιώνει πως έχει αλλάξει, παρακαλώντας τη να βοηθήσει να καθοριστεί η κηδεμονία του παιδιού από τον πατέρα της, τον Χριστόφορο. Ωστόσο, η Αμαλία αντιδρά με απόρριψη στο αίτημά του. Λίγο αργότερα, ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Βικτώρια αναγνωρίζουν το πτώμα του Άγη, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του τραγικού γεγονότος με τη Λιζέτα. Συντετριμμένοι, επιβεβαιώνουν την ταυτότητά του, βυθίζοντας τους σε πένθος και θλίψη.

Ωστόσο, η Βικτώρια προσποιείται τη θλίψη, καθώς στην πραγματικότητα τρέμει από φόβο. Αντιλαμβανόμενη ότι οι πράξεις της μπορεί να αποκαλυφθούν, αντιλαμβάνεται ότι ο νόμος πλησιάζει. Απεγνωσμένη να προφυλάξει τον εαυτό της, αναζητά βοήθεια. Ο Δημοσθένης εμφανίζεται ως η λύση στα προβλήματά της. Χωρίς αναστολές, αποφασίζει να γίνει ερωμένη του, ελπίζοντας να βρει την ασφάλεια που της λείπει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ