Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το επερχόμενο επεισόδιο της σειράς φέρνει μια σειρά συναρπαστικών γεγονότων, καθώς ο Μάκης βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Τα γεγονότα αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς ο Μάκης αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και καταλήγει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Μάκης συλλαμβάνεται

Αντί να υποκύψει στις διαταγές του νέου καθεστώτος, ο Μάκης αποφασίζει να αντισταθεί, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του. Οι παράνομες δραστηριότητες που εμπλέκεται αποτελούν πηγή προβλημάτων για τον Κλέωνα, ο οποίος συλλαμβάνεται. Αυτό το γεγονός ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τον Μάκη, που βρίσκει την απαραίτητη αφορμή για να συμμετάσχει στο σχέδιο εναντίον του Παντελίδη. Παράλλλα,, ο Μιχάλης κάνει μια πρόταση στον Μάκη και προσπαθεί να κερδίσει την υποστήριξη του μικρού Ηλία.

Την επόμενη μέρα, ένα λάθος του Μάκη οδηγεί στη σύλληψή του, αφού προσπαθεί να προστατέψει τον μικρό Ηλία από μια έκρηξη που είχε στηρίξει ο Παντελίδης. Παρόλο που προσπαθεί να παραμείνει κρυφός, ο δικηγόρος τον αναγνωρίζει και σύντομα η αστυνομία τον καταδιώκει. Η Χριστίνα δεν είναι πρόθυμη να παραδώσει τον Μάκη εύκολα, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τον προστατέψει από τη σύλληψη. Ο Άγγελος, πληροφορημένος για τα γεγονότα, προσπαθεί να βρει λύση για να απελευθερώσει τον φίλο του, καθώς γνωρίζει πως η φυλακή θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο για εκείνον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ