Η Γη της Ελιάς: Προς το παρόν, το μυστικό της Ιουλίας και του Στάθη το ξέρει μόνο ο Λυκούργος, όπως και τις έρευνες που κάνουν για να εντοπίσουν τη κόρη τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος γεφυρώνει το χάσμα Ιουλίας Στάθη…

Ο Στάθης γεμάτος θυμό για την Ιουλία, αδυνατεί να δεχτεί πως το παιδί του θα μείνει για πάντα χαμένο και δεν θα το αγκαλιάσει ποτέ. Η εφιαλτική περιπέτεια της Βασιλικής, που κόντεψε να της κοστίσει τη ζωή της, αλλά και η φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, η μοναξιά του μετά το διαζύγιο του, τον έχουν κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο οικογενειάρχη. Δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια όσο εξοργισμένος κι αν είναι με την Ιουλία.

Μιλάει για τα προβλήματα του στον καλύτερο του φίλο, τον Λυκούργο, ανοίγοντάς την καρδιά του κι εκείνος τον συμβουλεύει να ακούσει την φωνή του πατέρα και όχι του ερωτευμένου πληγωμένου άντρα. Να σφίξει τα δόντια σε ότι αφορά την Ιουλία και να ανοίξει την αγκαλιά του στην χαμένη κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Λυκούργος θα μεσολαβήσει για να ξανά έρθει κοντά με την Ιουλία και θα επιστρατεύει όλες τις γνωριμίες του στην Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσει τον Στάθη να βρει το παιδί του.

Προς το παρόν, το μυστικό της Ιουλίας και του Στάθη το ξέρει μόνο ο Λυκούργος, όπως και τις έρευνες που κάνουν για να εντοπίσουν τη κόρη τους. Ωστόσο, ο Δημοσθένης θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει, αφού έχει διασυνδέσεις στην Αθήνα και στα παράνομα κυκλώματα και φυσικά τα νέα θα φτάσουν και στην Αρετή…