Το Ναυάγιο – Η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, καθηλώνει τους θεατές καθώς ο Βασίλης αντιμετωπίζει την αλήθεια που αποκαλύπτεται για τη σχέση του Γιώργη με τη σύζυγό του. Ο αδίστακτος Παντελίδης αποκαλύπτει το μυστικό, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και εξοργίζοντας τον Βασίλη.

Το Ναυάγιο – Έξαλλος ο Βασίλης – Τον σαπίζει στο ξύλο

Εκτός εαυτού, αναζητά τον δημοσιογράφο για εξηγήσεις, εκφράζοντας την αγανάκτησή του με έντονο τρόπο. “Πώς μπόρεσες να κάνεις αυτό πίσω από την πλάτη μου; Κρύβοντας την αλήθεια όλο αυτό τον καιρό; Δεν είχες το θάρρος να μου το πεις απευθείας; Δεν ήσουν άντρας αρκετά να αντιμετωπίσεις την κατάσταση;” φωνάζει ο Βασίλης, χτυπώντας τον Γιώργη, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να επέμβει.

Παρόλο που ο Γιώργης προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αναφέροντας ότι η Ασημίνα είχε ήδη φύγει από τη ζωή τους, ο Βασίλης δεν μπορεί να δεχτεί την προδοσία. Η οργή του είναι ακατάσχετη, καθώς η αποκάλυψη αυτή συγκλονίζει όλο του το είναι. “Γιατί να ανακατευτείς; Η αλήθεια δεν άλλαξε τίποτα, Βασίλη. Αγαπούσα την Ασημίνα περισσότερο από οτιδήποτε. Δεν ήθελα να σε πληγώσω περισσότερο. Μπορεί να μην είμαι περήφανος, αλλά την αγάπησα με όλη μου την ψυχή,” λέει ο Γιώργης, προσπαθώντας να εξηγήσει τα αισθήματά του.

Παρά τις προσπάθειες εξηγήσεων, ο Βασίλης δεν μπορεί να συγχωρήσει. Η μόνη του επιθυμία είναι να μην ξαναδεί ποτέ τον Γιώργη να του βγαίνει εμπρός του. Οι εξελίξεις υπόσχονται περισσότερη ένταση και αναταραχή στο μέλλον της σειράς, καθώς οι σχέσεις και οι μυστικές αλήθειες αναδύονται με αναπάντεχο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ