Σασμός Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Έτσι, ο Ρούσσος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, φέρνοντας μαζί του αναταράξεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Σασμός Επεισόδια – Επιστρέφει και εκδικείται Καλλιόπη – Παύλο

Οι νέες εξελίξεις φέρνουν τον τρόμο στην Καλλιόπη και τον Παύλο, καθώς ο Ρούσσος απειλεί να τους βλάψει. Η αποκάλυψη ότι ο Αντρέας είναι γιος του Ρούσσου, αδελφός του Βασίλη Σταματάκη, ανατρέπει τα σχέδια του Αντρέα, ο οποίος εξαφανίζεται χωρίς καμία αποκάλυψη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορταζ, ο Ρούσσος επιστρέφει με σκοπό να εκδικηθεί για την εξαφάνιση του γιου του. Ανακαλύπτοντας ότι ο Αντρέας υποτίθεται πως είναι νεκρός, αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό και να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του.

Έτοιμος να ξεκινήσει νέο κύκλο βίας, αντιμετωπίζει τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες με ανοιχτή απειλή. Η Καλλιόπη και ο Παύλος συνειδητοποιούν ότι η μοναδική λύση είναι να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό. Αναζητούν τρόπους για να τον αποτρέψουν από τις προθέσεις του. Παρά τις προσπάθειες τους, ο Ρούσσος παραμένει αποφασισμένος. Θέλει να εκδικηθεί αυτόν που του πήρε τον γιο και όποιον εμπόδισε τον έρωτά του με τη Μαρία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ