Ο Ιάσονας αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη δυσκολία όταν διαπιστώνει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός που είχε με τη Μαργέτα έχει σχεδόν αδειάσει μετά από μια σειρά ασυνήθιστων συναλλαγών. Οι υποψίες του στρέφονται προς τον Στέφανο, πιστεύοντας ότι τον εξαπάτησε προσποιούμενος τον φίλο, ενώ στην πραγματικότητα τον έκλεβε. Η Ουρανία προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά ο Ιάσονας δυσκολεύεται…

Ενώ όλοι ετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια παραμένει κρυμμένη στην Αθήνα, γεμάτη φόβο, καθώς οι απειλές εναντίον της αυξάνονται.

Η ημέρα του μνημόσυνου φτάνει και στο Κιάρι επικρατεί μια πένθιμη ατμόσφαιρα. Ο Μάρκος αισθάνεται ανακούφιση ανακαλύπτοντας ότι η Αλεξάνδρα δεν το έσκασε.

Παράλληλα, ο Ιάσονας, προσπαθώντας να εξασφαλίσει χρήματα για την απόδρασή τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών στο Κιάρι, σχεδιάζει μια κίνηση που θα ταράξει τον Στέφανο, απειλώντας να αποκαλύψει την κρυψώνα της Μαργέτας.

Τα σχέδια τους περιπλέκονται περαιτέρω όταν ένας νέος φάκελος από την ενοχλητική γειτόνισσα αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Μαργέτας, προσθέτοντας άλλο ένα επίπεδο έντασης στην ήδη τεταμένη κατάσταση.