Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας, μετά τα τραγικά γεγονότα στο θέατρο, αποσύρθηκε από τη θέση του στο σχολείο και επέλεξε να ζήσει απομονωμένος κοντά στη θάλασσα. Εκεί, ακόμα παλεύει με τις ενοχές και τα τραύματά του. Η Μπετίνα, ένας αγαπημένος φίλος του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει να επιστρέψει στη ζωή του, ενώ, ο Μάκης προσπαθεί να προστατέψει τη Νάσια από τον εαυτό της και από την αντιδραστική συμπεριφορά που έχει αναπτύξει μετά τον χαμό του, του Στάθη…. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι: Φαντάσματα…

Ο Ίσσαρης, η Άννα και ο Πέτρος έχουν προαχθεί σε ένα ειδικό τμήμα αστυνομίας, το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων. Η προϊσταμένη τους, η αξιωματικός Χρύσα, δεν φαίνεται να τους συμπαθεί ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα, ο Κάσδαγλης αντιμετωπίζει τα δικά του προσωπικά φαντάσματα.

Έχοντας παραιτηθεί από τη θέση του στο λύκειο, αποφάσισε να δεχθεί μια πρόταση από τον διευθυντή του ιδιωτικού σχολείου που είχε φοιτήσει. Τον προσέγγισε ο Σταματάκης και του πρότεινε να εργαστεί ως καθηγητής στο Αλεξανδρινό Κολέγιο με έναν όρο: να πείσει τον Νικόλα να συνεργαστεί μαζί του.

Σε αυτό το σχολείο πρόσφατα ξέσπασε μια σειρά από σκανδαλώδη γεγονότα, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από μαθητές του. Το γεγονός αυτό έφερε τριγμούς στην προοπτική ανανέωσης της διοίκησης του σχολείου, πράγμα που ανησυχεί την καθηγήτρια Πέρσα. Παράλληλα, ο Σταματάκης αντιμετωπίζει διάφορα μυστικά και εκβιασμούς, καθώς ένα ερωτικό βίντεο της γυναίκας του, Δέσποινας, τον έχει καταστήσει ευάλωτο σε πιέσεις.

Τέλος,σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Ίκαρος, καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο και πατέρας μιας μαθήτριας της τελευταίας τάξης του λυκείου, φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για τα μυστικά του Σταματάκη. Η καλύτερή του φίλη, η Δάφνη, αρχηγός μιας ανερχόμενης πολιτικής παράταξης και μητέρα μαθήτριας στο ίδιο σχολείο, είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.