Η αστυνομία ανακαλύπτει στοιχεία στο σπίτι του Μάικλ που τον κατατάσσουν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης. Παρά τις προσπάθειές του να αποδείξει την αθωότητά του, η κατάσταση περιπλέκεται, ενώ η Χριστίνα διατηρεί επιφυλάξεις για την ενοχή του. Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέας δεσμεύεται να ερευνήσει την υπόθεση περαιτέρω. Η Κατερίνα επικοινωνεί με τη Σοφία στο Λονδίνο για να την ενημερώσει για τη σύλληψη του Μάικλ, συνεχίζοντας παράλληλα τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ μόνη της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta».

Ο Αντρέας και ο Παύλος σχεδιάζουν μια επίσκεψη σε ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, ελπίζοντας να βρουν θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του Παύλου. Η Σοφία πηγαίνει στην Κύπρο, για να βοηθήσει τον γιο της και συναντά τη Χριστίνα και η βιολογική και θετή μητέρα του Μάικλ, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά.

Η Σιμώνη, αδελφή της δολοφονημένης Ελένης, πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη για τον φόνο, παρά τις ενστάσεις της Χριστίνας. Ο Μάικλ, πιστεύοντας πως έχει ξεμπλέξει με την αστυνομία, προσπαθεί να πείσει τη Σοφία να επιστρέψει στο Λονδίνο, αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Θοδωρής ανήσυχος για την πορεία της υπόθεσης επιδιώκει να αποκτήσει ένα ψεύτικο άλλοθι από τον Κλεάνθη για το βράδυ του φόνου. Ο Παύλος προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μαζί του. Όταν ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Τεύκρος, αναλαμβάνει να τον φροντίσει.

Η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα αποκαλύψει συγκινητικές αναμνήσεις από το 1974. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Μάικλ θα επικοινωνήσει με τη Σιμώνη, με την ελπίδα να της εξηγήσει τη δική του πλευρά. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Αντρέα να αλλάξει γνώμη σχετικά με την υπόθεση, χωρίς όμως επιτυχία.