«Ηλέκτρα»: Η «Ηλέκτρα» θα μας ταξιδέψει στη μακρινή δεκαετία του ’70 και τον θυελλώδη έρωτα που έζησε μια γυναίκα εκείνης της εποχής.

Αρχικά θα δούμε τη ζωή της Ηλέκτρας (Εμιλυ Κολλιανδρή) και του Παύλου(Αποστόλη Τότσικα) πριν τους ενώσει ο έρωτας. Εκείνη παντρεμένη και με κάποιον τρόπο «φυλακισμένη» σε μία σχέση που δεν την γεμίζει, θα τον δει για πρώτη φορά όταν απολαμβάνει το μπάνιο της. Και ο Παύλος όμως, έχοντας γνωρίσει αρκετές γυναίκες, θα νιώσει αμέσως το σκίρτημα από την γοητεία της. Σε πολλές από τις σκηνές στο πλευρό της είναι και ο Τάσος Γιαννόπουλος που ενσαρκώνει τον σύζυγο της, αλλά και τα παιδιά της Δανάη (Ειρήνη Λαφαζάνη ) και Όλγα (Ολίγα Μιχαλοπούλου). Όλοι διεκδικούν την προσοχή της και την αγάπη της.

Οι ρόλοι της Λουκίας Παπαδάκη και Κατερίνας Διδασκάλου, οι οποίες για πολλά χρόνια δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στην μικρή οθόνη, είναι εμβληματικοί. Η ομάδα των ηθοποιών, που απαρτίζεται από ταλαντούχους ηθοποιούς, έχει ενωθεί σαν μια μεγάλη οικογένεια από την αρχή των γυρισμάτων. Η απόλυτη συνεργασία που επικρατεί ανάμεσα σε αυτούς είναι εμφανής και συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι έχουν μελετήσει πολύ καλά τα γεγονότα εκείνης της εποχής, όπως και τον τρόπο που μιλούσαν, προκειμένου να αποδώσουν το πνεύμα της δεκαετίας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης έχει γίνει μελέτη στα ρούχα των πρωταγωνιστών, το μακιγιάζ και στη διακόσμηση των σπιτιών.

Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και όπως δήλωσαν οι ήρωες της σειράς, στο περιοδικό Tv24, δεν φεύγει κανείς αν δεν βεβαιωθούν πως το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που είχαν οι ιθύνοντες εξ αρχής κατά νου.