Κάνε ότι κοιμάσαι: Το βράδυ της μεγάλης δεξίωσης που διοργανώνεται για τους χορηγούς του κολεγίου, φαίνεται ότι όλοι κρύβουν κάτι… Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι: Μυστικά και εκβιασμοί

Πριν από μερικούς μήνες, δύο μαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε όχι μόνο ένα σκάνδαλο, αλλά και αναταραχές στον κόσμο του σχολείου. Επιπλέον, αμφισβητήθηκε η πιθανότητα ανανέωσης της θητείας της τρέχουσας διοίκησης. Όλα αυτά δημιούργησαν ανησυχίες στην καθηγήτρια Πέρσα. Ωστόσο, ο καθηγητής Σταματάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με μυστικά και εκβιασμούς. Κάποιος προσπαθεί να τον εκβιάσει, κρατώντας ένα ερωτικό βίντεο με τη σύζυγό του, τη Δέσποινα.

Παράλληλα, ο Ίκαρος, καθηγητής Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο, που έχει μια κόρη που πηγαίνει στην τελευταία τάξη του λυκείου, φαίνεται ότι γνωρίζει περισσότερα μυστικά του Σταματάκη. Η καλύτερη φίλη του, η Δάφνη, αρχηγός μιας ανερχόμενης πολιτικής παράταξης και μητέρα μιας μαθήτριας του σχολείου, δεν έχει πρόθεση να τον αφήσει αβοήθητο. Οι ημέρες περνούν και η Πέρσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναζητώντας ισορροπία μεταξύ των μυστικών του σχολείου και της επιθυμίας της να απομακρυνθεί από αυτό το περιβάλλον.

Το βράδυ της μεγάλης δεξίωσης που διοργανώνεται για τους χορηγούς του κολεγίου, φαίνεται ότι όλοι κρύβουν κάτι. Μια περίεργη προειδοποίηση από έναν καθηγητή Γυμναστικής στον Νικόλα για την πρόταση να ενταχθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου είναι μόνη η αρχή…Αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο γυμναστής βρίσκεται νεκρός, λίγο μετά τη διαρροή ενός εκρηκτικού βίντεο με σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου που περιλαμβάνει τη σύζυγο του διευθυντή του σχολείου.