Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Μάρκος βρίσκεται σε μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας, καθώς γίνεται παππούς για πρώτη φορά. Η κόρη του, η Γεωργία, φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι που τον γεμίζει με χαρά. Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη και απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά μαζί του. Το πρώτο εγγόνι του αποτελεί αντικείμενο των ονείρων του και τον γεμίζει με ευτυχία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ώρες αγωνίας για τον Άγη…

Ωστόσο, υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε αυτήν την ευτυχία. Ο βιολογικός πατέρας του μωρού, ο Άγης, απουσιάζει. Παρόλο που είχε υποσχεθεί στην Πολυξένη ότι θα αναγνωρίσει το παιδί, δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση ακόμη. Αυτό το γεγονός προκαλεί ανησυχία και σκέψεις στον Μάρκο, καθώς απορεί για τον λόγο της απουσίας του.

Ένα ενδεχόμενο είναι ότι ο Άγης δεν συμφωνεί με την νέα ζωή που ζει η Γεωργία με τον νέο σύντροφο της, τον Πάρη, και το μωρό τους. Ίσως αυτός να χρησιμοποιεί την απουσία του ως μέσο πίεσης για να επηρεάσει την Γεωργία. Ο Μάρκος αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζει, κάτι που εξηγεί την στάση του Άγη.

Καθώς οι μέρες περνούν, φαίνεται ότι η απερίσκεπτη ζωή του Άγη τον έχει οδηγήσει σε μια δύσκολη θέση. Ο Άγης παραμένει άφαντος για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεων του. Αυτό το γεγονός, ωστόσο, είναι άγνωστο τόσο στη Γεωργία όσο και στην οικογένεια Μπουραντά. Αυτή η εξαφάνιση δημιουργεί μεγάλη ανησυχία, ειδικά στον πατέρα, τον Χριστόφορο και προβληματίζει όλους όσους αγαπούν και γνωρίζουν τον Άγη.