Η Μυρσίνη αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», οδηγώντας την Αλεξάνδρα στην απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του Ιάσονα για να φροντίσει το παιδί της. Η διαδικασία του διαζυγίου της Αλεξάνδρας προχωράει και μάλιστα παραλαμβάνει τα έγγραφα που απαιτούν μόνο την υπογραφή της για να είναι και επίσημα ελεύθερη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Εν τω μεταξύ, η Νότα μπουκάρει στο γραφείο του Παράσχου, ενώ ο Σωκράτης εισβάλλει ένοπλος στο σπίτι της Ελπίδας για να βρει τη Νάντια, η οποία κρύβεται εκεί. Ο Στέφανος αναχωρεί για την Αθήνα με σκοπό να σώσει τη Μαργέτα.

Ο Μελέτης και η Τζένη συναντιούνται και συνωμοτούν για να κρατήσουν κρυφό το παρελθόν τους. Την ίδια ώρα, η Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα τη σκοτεινή αλήθεια για τον Μίλτο, ενώ από την άλλη, ο αρχηγός των παρακρατικών δίνει εντολή για τη δολοφονία του Παράσχου και του Κοντογιάννη.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκτήσει την ελευθερία της, ενώ η Ευγενία δεσμεύεται να ακολουθήσει παρόμοιο μονοπάτι με τον Μάρκο, αλλά η Νότα της υποδεικνύει μια διαφορετική κατεύθυνση. Με τον Στέφανο να έχει εξαφανιστεί από το Κιάρι, ο Μάρκος ζητάει από τον Φάνη να πάει στην Αθήνα να τον βρει. Εν τω μεταξύ, ένα γράμμα φτάνει στο αρχοντικό Δεμερτζή, το οποίο φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια όλων…