Ο Διονύσης έχοντας στο νου του πονηρό σκοπό, φέρνει τη Λίνα για φωτογράφιση στο στούντιο. Την ίδια ώρα, ο Στελής, γεμάτος χαρά, δέχεται μια απρόσμενη και συγκινητική επίσκεψη από δύο ανθρώπους που είχαν διασωθεί από το ναυάγιο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούσαν επίμονα την Ειρήνη, η οποία είχε εξαφανιστεί. Ο αξιωματικός απελπισμένος και τηλεφωνεί σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, φοβούμενος ότι μπορεί να της έχει συμβεί κάτι κακό. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται όταν η Λίνα εμφανίζεται απρόσμενα στην αυλή του.

Ο Παντελίδης εκβιάζει τον έντιμο αστυνομικό Άγγελο, υποσχόμενος να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που επιθυμούσε τόσο, ενώ ο Άγγελος που θαυμάζει τον Ιπποκράτη επιθυμεί να μεταφερθεί στο Λιμενικό.

Ταυτόχρονα, δύο εγκληματίες απήγαγαν τον Πέτρο και προσπαθούσαν να του αποσπάσουν με βία πληροφορίες σχετικά με την χαμένη εικόνα. Από την άλλη, η Ειρήνη ψήνεται από τον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτά στο πλευρό της.

Ο Μάκης και η Χριστίνα φροντίζουν τον τραυματισμένο Πέτρο, ο οποίος προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην αστυνομία. Η ώρα του πρώτου ραντεβού μεταξύ της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τη Μαρία να συναντηθούν για μια τελευταία φορά και να θυμηθούν τα παλιά. Παράλληλα, ο Βασίλης ζητά μια χάρη από τον Γιώργη, ενώ ο Ιπποκράτης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του.

Ο Άγγελος φτάνει στην αυλή και η Χριστίνα τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Ωστόσο, δεν χαίρονται όλοι οι γείτονές του, όταν μαθαίνουν ότι είναι αστυνομικός.