Επόμενος στόχος του αδίστακτου Δημοσθένη είναι η εξαφάνιση Κουράκου Δήμητρας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με τις ζωές και την καριέρα της Δήμητρας και του Κουράκου να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης αυξάνει την πίεσή του στον Ισίδωρο, αναγκάζοντάς τον να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του στην οικογένειά του, αλλά και στον Κουράκο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον εκβιαστή του. Έτσι, ο Ισίδωρος με την καθοδήγηση του αστυνόμου κλείνει ραντεβού με τον Δημοσθένη για να του δώσει τα χρήματα που απαιτεί, ώστε να πέσει στην παγίδα και να μπει τέλος στον εφιάλτη.

Ακολουθώντας τις οδηγίες αφήνει τα χρήματα σε μια ερημική τοποθεσία, ενώ η αστυνομία παραμονεύει και τελικά συλλαμβάνει τον κακοποιό πριν προλάβει να παραλάβει τα χρήματα για λογαριασμό του Δημοσθένη.

Την ίδια ώρα, ο Βαγιάκος, εξηγεί στον Δημοσθένη ένα σχέδιο για να εξαφανιστούν από την Αρεόπολη ο Κουράκος και η Δήμητρα. Πρόκειται για μια πρόταση που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη «Η Γη της Ελιάς». Θα πετύχουν άραγε Βαγιάκος και Δημοσθένης τον στόχο τους;