Συνεχίζεται σε ρυθμό ανατροπών η σειρά του OPEN, “Έρωτας Φυγάς”,βάζοντας τον Μάρκο και τον Στρατή σε νέα μονοπάτια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Στρατής βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση, ενώ κατηγορείται για τον φόνο του Μίμη, κατηγορία για την οποία δεν γνωρίζει κάτι και η οποία, στην πραγματικότητα, δεν τον βρίσκει ένοχο.

Στις επόμενες εξελίξεις της σειράς “Έρωτας Φυγάς” ο Μάρκος θα έχει βασικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, αφού θα αποδείξει πως ο Στρατής δεν φέρει ευθύνη, βοηθώντας τον να απαλλαγεί από τον κίνδυνο της φυλάκισης.

Ο Μάρκος θα προσπαθήσει να πείσει τον εισαγγελέα για την αθωότητα του Στρατή, παραθέτοντας τις απαραίτητες αποδείξεις καθώς παραδέχεται την φυγή του με την Αλεξάνδρα.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος θα μπει σε άλλες περιπέτειες, μετά την είδηση ότι η Αλεξάνδρα επέστρεψε στο Κιάρι και δεν έχει εξαφανιστεί. Έτσι, παρά τη δήλωση αθωότητας του Στρατή, θα πρέπει να αντεπεξέλθει στην πρόκληση να λύσει τα δικά του προβλήματα..