Σασμός: Το χωριό είναι στο πόδι για τον αρραβώνα της Αργυρώς και του Αστέρη, και όλα δείχνουν πως ο κύκλος αίματος και εκδίκησης μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων αποτελεί παρελθόν, ακόμα κι αν ο σασμός δεν έχει γίνει επίσημα. Ωστόσο, ο Αντρέας έχει διαφορετικά σχέδια στον νου του και σκοπεύει να αφήσει τους πάντες άναυδους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αντώνης συνεχίζει την έρευνα

Παράλληλα, ο Αντώνης συνεχίζει την έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας αμφιβολίες σχετικά με την αθωότητα του Παύλου, ο οποίος από την πλευρά του, είναι φανερά συντετριμμένος από τον απώλεια του φίλου του.

Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος ξεκινά να δέχεται την αλήθεια, δηλαδή ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του.

Στο μεταξύ, η Εύα επισκέπτεται τον τάφο του αδελφού της και εκλιπαρεί τον παπά Μιχάλη, να διατηρήσει την ταυτότητά της κρυφή. Μια δεύτερη, απρόσμενη συνάντηση με την Εύα θα ενθουσιάσει τον Αντρέα, που δεν πίστευε ποτέ ότι θα είχε την ευκαιρία να την ξανασυναντήσει.

Ο Νικηφόρος αναζητά τρόπους να συνδεθεί με τον Μαθιό, προσπαθώντας να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο που είχαν χάσει ως πατέρας και γιος. Την ίδια στιγμή, η συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη προκαλεί υποψίες στον Αντρέα και προσθέτει ένα ακόμα «όπλο» στα σχέδια του. Στο μεταξύ, οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Παράλληλα, παρότι όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά στη σχέση της Θοδώρας με τον Γιώργο, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή δημιουργούν αμφιβολίες και ανησυχίες που σκεπάζουν τη σχέση τους με σύννεφα. Από την άλλη, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανακάλυψη που την σοκάρει και αναζωπυρώνει αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αντρέας βάζει μπρος το δικό του σατανικό σχέδιο, με σκοπό να θέσει ένα τέλος στις ελπίδες για οποιαδήποτε σασμό Ο Νικηφόρος αναζητά τρόπους να επανασυνδεθεί με τον Μαθιό, προσπαθώντας να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο που είχαν χάσει ως πατέρας και γιος. Την ίδια στιγμή, η συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη προκαλεί υποψίες στον Αντρέα και προσθέτει ένα ακόμα στοιχείο αναταραχής στην καθημερινότητά του. Οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Παράλληλα, παρότι όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά στη σχέση της Θοδώρας με τον Γιώργο, η γνωριμία της με την Εύα και ένα παρατηρούμενο κακό προαίσθημα του Παντελή δημιουργούν αμφιβολίες και ανησυχίες που σκεπάζουν τη σχέση τους με σύννεφα. Τα νέα γεγονότα κάνουν τον Παντελή να αναρωτιέται για την αλήθεια της σχέσης του με τη Θοδώρα, ενώ η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανακάλυψη που την σοκάρει και αναζωπυρώνει αναμνήσεις από το παρελθόν της. Παράλληλα με αυτά, ο Αντρέας σχεδιάζει το δικό του σατανικό σχέδιο, με σκοπό να βάλει τέλος στις ελπίδες για σασμό ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.