Μετά τη φωτιά, Ant1: Τρεις γυναίκες έπειτα από μια εφιαλτική πυρκαγιά θα παλέψουν να κάνουν μια νέα αρχή, ακολουθώντας τα πραγματικά τους «θέλω». Θα μπορέσουν όμως να ξανασταθούν στα πόδια τους και να βρουν αληθινή ευτυχία;

Μετά τη φωτιά: Η νέα δραματική σειρά

Η δραματική σειρά “Μετά τη φωτιά” ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αναφέροντας τις διαδρομές τριών γυναικών. Αυτές οι γυναίκες, έπειτα από μία καταστροφική πυρκαγιά, θα πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους. Τα γυρίσματα της φιλόδοξης αυτής παραγωγής ξεκίνησαν υπό την επιμέλεια του έμπειρου σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη.

Η ιστορία αυτή βασίζεται στη γαλλική σειρά “Le Bazar de la Charité” και το σενάριο επανασυντάσσεται από την Ρένα Ρίγγα. Τo Tv24, βρεθήκαμε στις πρώτες λήψεις που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές, με το σκηνικό να κόβει την ανάσα.

Όλα ήταν έτοιμα για τα γυρίσματα της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού γκαλά, μια πυρκαγιά που θα καταστρέψει όνειρα, σχέδια και ελπίδες των πρωταγωνιστριών. Όλοι έπρεπε να εργαστούν με ακρίβεια και αφοσίωση, προκειμένου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το συνεργείο και οι ηθοποιοί πήραν θέση και οι σκηνές της καταστροφής, που θα δώσουν την αφορμή για μια νέα αρχή στις τρεις ηρωίδες, άρχισαν να αποκαλύπτονται.

Αυτή η δραματική σειρά, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα του 1897 στη Γαλλία, υπόσχεται να προσφέρει έντονα συναισθήματα και απρόβλεπτες ανατροπές. Ανεξιχνίαστα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και συγκρούσεις υπόσχονται να μας καθηλώσουν.

Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλκηστις Ζιρώ και Ελπίδα Νικολάου είναι τρεις γυναίκες που αποτελούν το κέντρο της πλοκής αυτής της ιστορίας. Καθώς διανύουμε τη νύχτα αυτή, οι ζωές τους ενώνονται με έναν τρόπο που θα επηρεάσει τις μοίρες τους.

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας απαρτίζεται από αξιόλογα ονόματα όπως οι Χάρης Σώζος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λευτέρης Ελευθερίου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Λουκία Πιστιόλα, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιάννης Καράμπαμπας, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεροττίνι, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Nathan Thomas και Αινείας Τσαμάτης.