Η παραλία, επόμενα επεισόδια: η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη… Παρακάτω τα επεισόδια 8, 9 και 10 που θα προβληθούν 13, 14 και 15/9…

Η παραλία Επεισόδια 6-7

Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο…

Η παραλία 13/9 Επεισόδιο 8

Επεισόδιο 8ο: Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει την συμπάθεια που τρέφει γι’ αυτήν. Ο Διονύσης μαζί με τον Γιώργο επισκέπτονται το καφενείο του Σήφη, όπου συζητάνε για το μέλλον του γαμπρού με την Υπατία.

Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου του Αρχοντάκη. Η Υπατία και ο Γιώργος πραγματοποιούν την πρώτη τους βόλτα, ως ζευγάρι, στο χωριό και επισκέπτονται τη γραφική παραλία των Ματάλων.

Η παραλία 14/9 Επεισόδιο 9

Επεισόδιο 9ο: Η Υπατία με τον Γιώργο απολαμβάνουν χαλαρωτικές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ωστόσο το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι. Καθώς τα συναισθήματα του Χάρι για την Υπατία αναπτύσσονται συνεχώς, ο Χάρι δεν μπορεί να τα κρύψει, όταν γνωρίζει τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας.

Παράλληλα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα και μοιράζεται μαζί του μια καινούργια πληροφορία για τη Ρηνιώ προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση του τραγικού φόνου. Ο Πιτ εξακολουθεί να νιώθει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του και μοιράζεται τα συναισθήματά του με τη Νάταλι.

Η παραλία 15/9 Επεισόδιο 10

Επεισόδιο 10ο: Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή για τον μικρό γιο του Αρχοντάκη, ο οποίος για να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη θέση θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Χάρι.

Ο Αρχοντάκης αναστατώνεται με τις εξελίξεις και σπεύδει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.