Σήμερα, ο Γιάννης Στάνκογλου, προσκεκλημένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ανέφερε στοιχεία για το ρόλο που ερμηνεύει, του Ιπποκράτη Πανόπουλου, στην δραματική σειρά «Το Ναυάγιο».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι ο χαρακτήρας του Ιπποκράτη θα εξελιχθεί σε ακόμα πιο σκοτεινός καθώς η εξέλιξη της σειράς θα προχωρά. Σχετικά με το ενδεχόμενο η Ειρήνη να αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά του, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε:

«Νομίζω πως ναι, κάποια στιγμή θα το μάθει. Όλα τελειώνουν με κάποιο τρόπο. Την αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη, αλλά τι σημαίνει πραγματικά αυτό; Ο Ιπποκράτης είναι καταπιεστικός. Ο Ιπποκράτης έχει καταλάβει ότι η Ειρήνη δεν τον αγαπάει, αλλά πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Νομίζω πως ναι, θα έρθει το τέλος και η Ειρήνη θα μάθει το μεγάλο μυστικό του Ιπποκράτη».

Οι αποκαλύψεις οδηγούν την Σοφούλα στο έγκλημα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο», έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη που θα βρει στο επίκεντρο τη Σοφούλα, η οποία θα κλονιστεί.

Η Σοφούλα οδηγείται σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, αφού, όπως αποκάλυψε η Ζαχαρένια Πίνη, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό TiVi σίριαλ, η Σοφούλα είναι ικανή να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα για να εκδικηθεί για τον χαμό του αδελφού της, αισθανόμενη μοναξιά αλλά και φόβο.