Η Ειρήνη μετά την απώλεια του τετραδίου με τις φόρμουλες των αρωμάτων, είναι απαρηγόρητη και οδηγείται στην απόφαση να εγκαταλείψει τα όνειρά της. ΠρόκΕιτα όμως για μια ληστεία ή πίσω από την κλοπή βρίσκεται ο Ιπποκράτης, ο οποίος ίσως έχει σκοπό να την κρατήσει κοντά του μέσω ενός σατανικού σχεδίου;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Βασίλης βρίσκει τον Μάριο τραυματισμένο από πυροβολισμό της Στέλλας και προσπαθεί να κρύψει το περιστατικό. Η Θοδώρα, μαθαίνοντας για τον αρραβώνα του Στέφανου με την κόρη του Δημήτρη, αντιδρά οργισμένα και διώχνει τον Στέφανο που προσπαθεί να της εξηγηθεί. Η Λίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη, αφήνοντας πίσω την Αθήνα. Ο Ιπποκράτης, από την πλευρά του, ανακρίνει τον Άγγελο, αφήνοντας υπόνοιες για τον τραγικό θάνατο των γονιών του, προκαλώντας του αναστάτωση και πολλά ερωτήματα. Ο Άγγελος υποψιάζεται τον Ιπποκράτη και το λέει στον Πέτρο, ο οποίος φοβάται πως η Ειρήνη κινδυνεύει.

Ο Δημήτρης έχει απολύσει την Θοδώρα και η Λίνα με την Πολυξένη προσπαθούν να τον πείσουν για το λάθος του. Η αποκάλυψη του αρραβώνα της Λίνας με τον Στέφανο πυροδοτεί μια σειρά από έντονες αντιδράσεις, ενώ παράλληλα η Βάσω και ο Άγγελος, μοιράζονται τα προσωπικά τους μυστικά.

Η αγωνία κορυφώνεται με την συμπλοκή στο σπίτι της Στέλλας, με την ίδια και τον Βασίλη να παλεύουν για να πάρουν το όπλο από τα χέρια του Μάριου. Την ίδια ώρα, ο Στελής ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αθήνα, κρατώντας μια φωτογραφία του Πέτρου που του έδωσε η Λαμπρινή, ενώ ο Πέτρος ανήσυχος για την Ειρήνη φτάνει στο σπίτι της και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιπποκράτη.