Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια 75-76-77-78-79

Ο Παύλος, τρομαγμένος από το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, της ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά. Αυτή δεν μπορεί να το δεχτεί. Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Ηλέκτρα.

Ηλέκτρα 19/2 Επεισόδιο 75

Ο Παύλος βρίσκει μέσα στο τετράδιο της Νεφέλης ένα γράμμα στο οποίο γράφει πως νιώθει δυστυχισμένη και γι’ αυτό θέλει να εξαφανιστεί απ’ όλους. Μοιάζει με γράμμα αυτοκτονίας! Πανικόβλητος τρέχει να βρει την Ηλέκτρα για να την ενημερώσει. Η Νεφέλη έχει όντως εξαφανιστεί και αρχίζουν όλοι να την ψάχνουν έντρομοι.

Όμως, δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά! Μέσα στην ένταση της εξαφάνισης της Νεφέλης, ο Παύλος έρχεται κοντά με την Ηλέκτρα νομίζοντας πως δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Η Μάρω, όμως, θα τους δει και θα σοκαριστεί καταλαβαίνοντας την παράνομη σχέση τους. Θα πατήσει τον όρκο εμπιστοσύνης που έδωσε στον Σωτήρη ότι θα δεν θα του κρατήσει ποτέ μυστικό ή θα του τα αποκαλύψει όλα;

Ηλέκτρα 20/2 Επεισόδιο 76

Η Νεφέλη γίνεται έξαλλη, καθώς συνειδητοποιεί πως οι γονείς της γνωρίζουν, πλέον, πως είναι ερωτευμένη με τον Παύλο. Τι θα σκαρφιστεί για να τους αλλάξει γνώμη; Ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Δόμνας, η οποία τον ξορκίζει να σταματήσει την όποια επαφή με την Ηλέκτρα, αναφερόμενη και στην τρέλα που είχε κυριεύσει την κόρη της στο παρελθόν.

Η Μάρω αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα ό,τι γνωρίζει: και το ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης και για τη σχέση της με τον Παύλο. Λίγο αργότερα, θα βρεθεί στο σπίτι των Βρεττών και θα ζητήσει να μιλήσει με τον γαμπρό της. «Η Ηλέκτρα μας τον πυροβόλησε», ακούει ο Στέργιος να λέει η Κατερίνα στη Δόμνα. Δαγκώνει τα χείλη του, αλλάζει ρούχα και ανακοινώνει στη Δόμνα ότι θα πάνε να συναντήσουν τους Βρεττούς. Μαζί.

Ηλέκτρα 21/2 Επεισόδιο 77

Ο Σωτήρης καταλαβαίνει ότι η Μάρω κάτι του κρύβει. Την πιέζει να του μιλήσει. Η Μάρω ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για το παρελθόν της Ηλέκτρας αλλά και για τη σχέση της με τον Παύλο. Τελικά, αποφασίζει να πει κάτι στον Σωτήρη, το οποίο θα τον σοκάρει. Η Ηλέκτρα βρίσκεται με τον Παύλο στο καμαράκι του.

Φεύγοντας, ξεχνάει το φουλάρι της εκεί, κινδυνεύοντας να το βρει κάποιος και να αρχίσει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση τους! Ο Βασίλης έχει άσχημα μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή, οι οποίοι -πιστεύοντας ότι τους κάρφωσε στον φρουρό- ετοιμάζουν ένα εξαιρετικά βίαιο σχέδιο, βάζοντάς τον σε τεράστιο κίνδυνο.

Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει στο μαγαζί της μάνας του τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του, για να τραγουδήσει. Περιμένει τον ανυποψίαστο διπλοπαντρεμένο Κωνσταντή να έρθει στο γλέντι. Και το γλέντι θα πάρει φωτιά!

Ηλέκτρα 22/2 Επεισόδιο 78

Η Τζίνα (Δήμητρα Στογιάννη) χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν βλέπει τον Κωνσταντή να μπαίνει στο μαγαζί της Ζωής. Η Ηλέκτρα, μέσα σε παραζάλη, πηγαίνει στην κάμαρα του Παύλου. Του ουρλιάζει πως κατάλαβε το παιχνίδι του και πως τέλειωσαν όλα μεταξύ τους. Και τον προειδοποιεί ότι αν προχωρήσει σε σχέση με την κόρη της, θα τον σκοτώσει.

Ο Κωνσταντής κρύβεται στο εγκαταλελειμμένο. Ξάφνου, το βλέμμα του πέφτει κάπου. Παίρνει στα χέρια του ένα κασετοφωνάκι. Το κασετοφωνάκι της Πόπης. Η Τζίνα συναντά τον Κωνσταντή. Υπάρχει δικαιολογία για τέτοια απάτη;

Τη χιλιοπαρακαλάει να μη μιλήσει στη Ζωή. Τι θα κάνει η Τζίνα; Η Δόμνα συναντά τον Σωτήρη. Αναρωτιέται αν συνεχίζει να δίνει στην Ηλέκτρα κρυφά χάπια. Αυτός της το παραδέχεται. Η Αθήνα φέρνει κι άλλα άσχημα νέα για τους Αρσινιώτες: ο Βασίλης βρίσκεται βαριά χτυπημένος στο ιατρείο της φυλακής.

Ηλέκτρα 23/2 Επεισόδιο 79

Οι ανατροπές στις σχέσεις, στην, Αρσινόη είναι μεγάλες. Η Τζίνα πηγαίνει τη Ζωή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου βρίσκεται ο Κωνσταντής, κι εκεί της αποκαλύπτει πως είναι κι αυτή παντρεμένη μαζί του κι έχουν κι ένα παιδί. Η Ζωή σε σοκ.

Ο Παύλος, τρομαγμένος από το ξέσπασμα και τη συμπεριφορά της Ηλέκτρας, της ζητάει να μείνουν για ένα διάστημα μακριά. Αυτή δεν μπορεί να το δεχτεί. Πηγαίνει να τον βρει στο καμαράκι του και τους βλέπει η Μερόπη. Η Τζίνα θέλει να καταγγείλει τον Κωνσταντή για διγαμία, γεγονός που θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

Ο Κωνσταντής το μαθαίνει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, το κασετοφωνάκι της Πόπης να τραβήξει την προσοχή του. Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η αλήθεια για τη δολοφονία της;