Έρωτας φυγάς: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Έρωτας Φυγάς” του τηλεοπτικού σταθμού OPEN έρχεται με νέες ανατροπές, καθώς ο Νικόλας, βρίσκεται σε μια δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Αμοιβαία αγάπη…

Η Ρηνιώ αποφασίζει να αφήσει πίσω τον έρωτα της για τον Μάρκο, που δεν είχε καταλήξει σε αμοιβαία αγάπη, και να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Νικόλα, μια σχέση που βασίζεται σε ειλικρινή αγάπη και σύνδεση.

Καθώς ο χρόνος προχωρά, ο Νικόλας και η Ρηνιώ έρχονται πιο κοντά, αποδεχόμενοι ο ένας τον άλλο με όλα τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματά τους. Καθώς η σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους, ο Νικόλας καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ρηνιώς και να την καθησυχάσει ώστε να μπορεί να ανοίγεται πλήρως σε αυτόν.

Ωστόσο, η Ρηνιώ πάντα αντιμετωπίζει μια δόση ανασφάλειας, κυρίως λόγω της σύγκρισης που κάνει με την Άννα. Ενώ η Άννα ανήκει σε μια υψηλότερη κοινωνική τάξη και έχει πλούσια παιδεία, η Ρηνιώ είναι μια απλή υπηρέτρια. Παρ’ όλα αυτά, όπως θα δούμε, ο Νικόλας αισθάνεται ότι η σχέση του με τη Ρηνιώ είναι βαθύτερη και πιο σημαντική από απλές κοινωνικές διαφορές. Εκείνος την βλέπει ως ίσο εταίρο του και την αγαπά με τον ίδιο πάθος που και η Ρηνιώ τον αγαπά.

Φυσικά, ο δρόμος προς την ευτυχία για το νέο ζευγάρι δεν θα είναι εύκολος. Παρά τον έρωτα που τους ενώνει, θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια στο δρόμο τους. Επιπλέον, η Άννα επιστρέφει στο Κιάρι και οι συναντήσεις της με τον Νικόλα θα προκαλέσουν περαιτέρω αναταραχές.