Το προξενιό της Ιουλίας: Η σιωπή του Γρηγόρη στις ανακρίσεις σχετικά με τον φόνο του πατέρα της, έχει αναστατώσει την Ιουλία. Συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που αγαπά, δυσκολεύεται να πει την αλήθεια και να αποκαλύψει τον πατέρα του κι αυτό τον ρίχνει στα μάτια της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία θέλει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της

Ένα άρθρο στην εφημερίδα όπου εργάζεται η Αλεξάνδρα προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή στην οικογένεια Σκούταρη, και ιδιαίτερα στη Στάσα, η οποία ανησυχεί πως ο δολοφόνος θα ξεφύγει. Ωστόσο, ο Γιωργίκης εξακολουθεί να τους στηρίζει, παραμένοντας αφοσιωμένος στην Ιουλία και αποφασισμένος να κερδίσει την καρδιά της κοπέλας και να την κάνει γυναίκα του.

Μετά από λίγες ημέρες, το σπίτι της θείας Ευτέρπης είναι έτοιμο, ανακαινισμένο, και υποδέχεται τη μητέρα και την κόρη, που αποφασίζουν να εγκατασταθούν μόνιμα στη Λάρισα. Θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, αλλά η έλλειψη πειστικών αποδείξεων εναντίον του Στράτου, και, συνεπώς, η απελευθέρωσή του, προκαλεί αγανάκτηση στη Στάσα.

Η Στάσα αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να εκδικηθεί για όλα τα κακά που τους έχουν προκαλέσει οι Ραζίνηδες, με σκοπό να σκοτώσει τον Στράτο με τα δικά της χέρια. Η Ιουλία προσπαθεί να την σταματήσει, αλλά χωρίς επιτυχία. Μόνο ο Στασινόπουλος καταφέρνει να την καθησυχάσει προσωρινά, υποσχόμενος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τιμωρηθεί ο δολοφόνος.

Η Στάσα υπόσχεται να είναι υπομονετική, αλλά η Ιουλία δεν αντέχει πια. Η εγκυμοσύνη της την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, και η απελπισία της την καθιστά αποφασισμένη να τερματίσει την εγκυμοσύνη, βάζοντας έτσι τέλος σε ό,τι την συνδέει με τον Γρηγόρη.

Παράλληλα, το αρχοντικό του Προβιού, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, δέχεται την επίσκεψη του ψυχίατρου Νικολαΐδη, ο οποίος καταφέρνει να πλησιάσει τον Χρήστο και να τον κάνει να εκφραστεί. Τώρα, ο νεαρός επιδιώκει αυτό που του υποσχέθηκαν: να πάει η Ιουλία επιτέλους στο σπίτι του