Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης πετυχαίνει τον σκοπό του και εντοπίζει τη Δωροθέα, που αρχικά εκπλήσσεται από την παρουσία του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών:Απρόσμενη συμμαχία Αποστόλη Δωροθέας ..

Ωστόσο, αποφασίζει να της αποκαλύψει ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία που μπορούν να κατηγορήσουν τον Χρήστο για την πυρκαγιά στον «Παράδεισο» και τη Βικτώρια για το παράνομο κύκλωμα υιοθεσιών.

Η αδελφή της Όλγας συνειδητοποιεί πως αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί τα συμφέροντά της και συμφωνεί να συνεργαστεί με τον Αποστόλη. Έτσι, αποφασίζουν να συμμαχήσουν προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Η Όλγα, αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες, απευθύνεται στον Χριστόφορο για να βρει εργασία. Ο Χριστόφορος της προτείνει να πάρει τη θέση του Άγη στην τράπεζα, μετά την αναχώρηση για τον Άγιον Όρο. Για πρώτη φορά, μετά από καιρό, η Όλγα αισθάνεται ότι υπάρχει μια ευχάριστη ανατροπή στη ζωή της και το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό της.

Ο Σίμος αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ανάμεσα στη μητέρα του και τον Μάρκο. Αποφασίζει να συζητήσει με τον Μάρκο για το θέμα, επισημαίνοντας ότι η Δωροθέα δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ωστόσο, ο εκείνος αρνείται ότι το ενδιαφέρον του είναι περισσότερο από φιλικό. Παρόλα αυτά, ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο.

Η Πιπίτσα προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία με το μωρό, αλλά η νεαρή μητέρα φαίνεται να έχει χάσει την αισιοδοξία της μετά την ανακοίνωση του Πάρη ότι σκοπεύει να φύγει στο εξωτερικό. Η Ζηνοβία επικρίνει τη Στέλλα για τις συνεχείς καθυστερήσεις, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εκείνη ρίχνει την ευθύνη στην Αμαλία. Αυτό οδηγεί σε ένταση μεταξύ των δύο κοριτσιών, που καβγαδίζουν για ακόμα μια φορά.