Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέι και η Θεοφανώ είναι οι πρωταγωνιστές σε μια σκηνή γεμάτη συναισθήματα στη σειρά “Η Μάγισσα”. Βρίσκονται στον Πύργο των Γερακάρηδων και η συνομιλία τους αποκαλύπτει βαθιές αλήθειες.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Θα σου κρατάω το χέρι για πάντα

“Χάρη σε εσένα κατάφερα να γυρίσω,” λέει η Θεοφανώ στον Αντρέι. “Γύρισες από πού;” ρωτάει εκείνος. “Ήμουν χαμένη. Μόνο σκοτάδι γύρω μου. Σε είδα μπροστά μου και με φίλησες. Και γύρισα,” απαντάει εκείνη. “Είδες και εσύ το ίδιο όνειρο;” ρωτάει περίεργα ο Αντρέι. “Δεν ήταν όνειρο. Στα αλήθεια μας βρήκες. Όπως με έβρισκες πάντα,” του απαντάει αυτή. Ο Αντρέι, περίεργος, ρωτάει για το Ταίναρο και πώς η Θεοφανώ άλλαξε τον Σπήλιο. “Πολλά συνέβησαν από τότε. Δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω. Ξέρω ότι θέλεις να καταλάβεις,” απαντάει εκείνη.

Όταν ο Αντρέι προσπαθεί να τη χαϊδέψει, εκείνη τραβιέται πίσω. “Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί. Να πάρουμε το παιδί μας και να γυρίσουμε σε εκείνο το ευλογημένο σπίτι,” λέει αυτός. Η Θεοφανώ αρνείται και εκείνος προσπαθεί να την πείσει: “Ακόμα μπορούμε. Θα πάρω ένα άλογο και θα φύγουμε, να μην κοιτάξουμε πίσω.” “Δεν θα τους παρατήσεις. Δεν θα αφήσεις τον σκοπό για τον οποίο πάλεψες,” αντιτίθεται αυτή. “Δυστυχισμένος ήμουν όλο αυτό τον καιρό, χωρίς εσένα,” λέει ο Αντρέι. “Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος.”

“Δεν είναι το ίδιο,” αντιλέγει η Θεοφανώ. “Αν με κοιτούσες έστω για μια στιγμή θα καταλάβαινες πόσα εννοούσα από όλα αυτά που σου λέω,” λέει εκείνος. “Τότε θα καταλάβεις πως δεν είμαι πια η ίδια. Στο είπα,” απαντάει εκείνη. “Θα σου κρατάω το χέρι και θα σε βγάλω από όπου και αν έχεις εγκλωβιστεί. Μην με αφήνεις,” επαναλαμβάνει ο Αντρέι. “Θα είμαι πάντα κοντά σου, αλλά μη με εμποδίσεις και μη μου κακιώνεις. Πρέπει να φτάσω στο τέλος,” ολοκληρώνει η Θεοφανώ, δείχνοντας αποφασισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ