Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η κατάσταση της ψυχικής υγείας της Νότας επιδεινώνεται, όταν μαθαίνει για τον γάμο Στέφανου-Μαργέτας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: «Παντρεύτηκαν; Αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να μιλιούνται»

Ο γάμος του Στέφανου και της Μαργέτας φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Κήρυκας» της Μεσσηνίας», τραβώντας το βλέμμα του Ιάσονα. «Την άτιμη. Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι μας έκανε. Θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», αρχίζει να φωνάζει, ενώ καταριέται την τύχη του, καθώς δεν πρόλαβε να την κλείσει στο ψυχιατρείο όπως σχεδίαζε.

Οι κουμπάρες του ζευγαριού, Αλεξάνδρα και Γεωργία, βρίσκονται στο στόχαστρο του Ιάσονα, ο οποίος τις κατηγορεί για προδοσία.Την άτιμη. «Πώς μπόρεσε και το έκανε αυτό; Ρεζίλι μας έκανε. Θα έχει βουίξει ο τόπος με τις πομπές της», ωρύεται και πάνω στην οργή του επιτίθεται στη Γεωργία, η οποία όμως αποκαλύπτει το σχέδιο του να ακυρώσει την διαθήκη της Μαργέτας.

«Τα λέτε όλα αυτά γιατί δεν προλάβατε να βγάλετε τρελή την κυρία μου για να την κλείσετε στο ψυχιατρείο και να αλλάξετε τη διαθήκη», δεν διστάζει να του πει.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της ψυχικής υγείας της Νότας επιδεινώνεται, όταν μαθαίνει για τον γάμο Στέφανου Μαργέτας. «Παντρεύτηκαν; Αυτοί κανονικά δεν έπρεπε να μιλιούνται με όλα όσα έχουν συμβεί και παντρεύτηκαν; Τους άθλιους», ουρλιάζει στην Ευγενία, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, για πρώτη φορά καλείται να αντιμετωπίσει τον πραγματικό χαρακτήρα της θείας της. Όταν η Ευγενία την ρωτάει πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της, η Νότα δείχνει όλο το μίσος της και ξεδιπλώνει τα σχέδια της.