Σασμός: Η Βασιλική, αντιμέτωπη με τον θάνατο του Νικηφόρου, έχει αποκτήσει ένα βαθύ μίσος προς εκείνους που θεωρεί υπεύθυνους για τον χαμό του γιου της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Μίσος και εκδίκηση

Το μίσος είναι τόσο έντονο που ξεπερνά κάθε κάθε όριο. Η επιθυμία της είναι μια και μοναδική: εκδίκηση. Όμως, ο Μαθιός ακούγοντας τη τα χάνει

Αυτή η γυναίκα που κάποτε πάλεψε για να ενώσει τις δύο οικογένειες, τώρα επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο: να τις καταστρέψει. Ωστόσο, ο Μαθιός αρνείται να εμπλακεί σε αιματηρές εκδικητικές πράξεις. Η μητέρα του, αντίθετα, έχει αποφασίσει ότι οφείλει να πάρει τα ηνία της κατάστασης και να προχωρήσει.

Έτσι, αποφασίζει να καλέσει στο σπίτι της τον Δημητρό και τον Νικολή και να τους ζητήσει να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο Αντώνης, γνωρίζοντας πολύ καλά την καπετάνισσα, προειδοποιεί τη Μαρίνα ότι πρέπει να προφυλάσσεται. Είναι βέβαιος ότι η Καλλιόπη έχει ήδη σχεδιάσει την εκδίκησή της και την προτρέπει να αποφύγει τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της. Ωστόσο, η Μαρίνα αποφασίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψει τον επερχόμενο κίνδυνο.

Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώνει τους άντρες από τη δική της οικογένεια και προσπαθεί να τους πείσει να μην αφήσουν να χυθεί άλλο αθώο αίμα. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, πλέον αντιμετωπίζει όχι μόνο την Καλλιόπη, αλλά και μια Βασιλική που έχει αλλάξει ριζικά και έχει γίνει μια ανελέητη γυναίκα που επιδιώκει μόνο την εκδίκηση.