Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος, ακριβείς οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φροντίδα του μωρού. Ωστόσο, όταν ένα άτομο έμπιστο εμφανίζεται, η Παναγιώτα αποφασίζει να παραβιάσει τις οδηγίες του και να παραδώσει το παιδί…Η Ευγενία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού και αναγκάζει τον Μάρκο να πάρει δραστικά μέτρα.

Η ανησυχία του για την ασφάλεια του παιδιού τον καθιστά αποφασισμένο να το προστατεύσει. καια υτή τη φορά θέλει πάση θυσία να το κρατήσει μακριά από τη μητέρα του, πιστεύοντας ότι δεν είναι ασφαλές κοντά της. Συγχρόνως, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αθήνα, με σκοπό να βρει τα ίχνη του Στέφανου.

Την ίδια στιγμή, η Ουρανία, κρατώντας μια βαλίτσα στο χέρι είναι έτοιμη να φύγει και ζητά από τον Ιάσονα να της αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του. Από την άλλη, ο Φάνης ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο σε έναν χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο με τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής, ενώ η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι ο Ιάσονας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να αποχωρήσει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό. Σε απόγνωση, επικοινωνεί με τον Μάρκο και τον προτρέπει να αντιδράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Μάρκος συμφωνεί και οι δυο τους ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον μακριά από το Κιάρι. Όμως, παρά την ελπίδα τους, ο κίνδυνος εξακολουθεί να τους απειλεί, ενώ η μοίρα εξακολουθεί να παίζει τα δικά της παιχνίδια. Στο μεταξύ, η Ευγενία βρίσκει τυχαία την Ελπίδα να φροντίζει το μωρό της παραβιάζοντας την απαγόρευση του Μάρκου να έχει επαφή με το παιδί. Η αντίδρασή της είναι άκρως επικίνδυνη καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να την σκοτώσει ενώ στη συνέχεια αρπάζει το μωρό και εξαφανίζεται…