Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια κλείνει το στόμα της Λιζέτας για πάντα

Παρόλο που η Μάγια βοηθά τη Λιζέτα να δραπετεύσει, η εξέλιξη είναι απογοητευτική, καθώς καταλήγει και πάλι στα χέρια του Φώτη, ο οποίος την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο και συνεχίζει τις ανελέητες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους που επιθυμούν να την αποκτήσουν. Συναντά μάλιστα την Βικτώρια και κανονίζουν να της παραδώσει την Λιζέτα.

Ωστόσο, ο Αποστόλης δεν μένει αδρανής. Αν και προσπαθεί να αντιταχθεί στην εξέλιξη των γεγονότων, εκείνος που καταφέρνει τελικά να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση είναι ο Σίμος. Εξακολουθεί να μην πιστεύει πως η νονά του είναι μια εγκληματική προσωπικότητα και απαγάγει τη Λιζέτα. Ο δόμος που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα θα έχει σοβαρές και καταστροφικές συνέπειες…

Θεωρώντας, λοιπόν, ότι κάνει ένα τεράστιο δώρο στην νονά του, ο Σίμος δίνει εντολή στον Ρένο να απαγάγει την Λιζέτα. Εκείνος, πάντα πιστός στον νεαρό, κάνει ότι του ζητάει και τώρα η άτυχη κοπέλα βρίσκεται στα όμηρος από κάποιον που έχει καλυμμένο πρόσωπο. Η Βικτώρια, μαθαίνοντας τα νέα αυτά, νιώθει ικανοποίηση και φροντίζει προμηθευτεί ένα όπλο. Η μοίρα της Λιζέτας είναι προδιαγεγραμμένη. Πρέπει να βγει από τη μέση πριν ανοίξει το στόμα της.

Η Λιζέτα ήταν έτοιμη να αποκαλύψει τα πάντα. Το ηχητικό ντοκουμέντο που κατηγορεί τη Βικτώρια ήταν έτοιμο να βγει στο φως, και αυτό θα σήμαινε το τέλος της. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Βικτώρια, η γυναίκα με τη σκοτεινή ψυχή, δεν διστάζει να ξανά βάψει τα χέρια της με αίμα σκοτώνοντας την Λιζέτα.