Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης, δεν εμφανίζεται ποτέ για να αναγνωρίσει επισήμως το παιδί του με την Γεωργία, παρότι η γέννησή του, είχε προκαλέσει χαρά σε όλους. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε σοκαριστική κατάσταση. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτήν την απόφαση; Γιατί ο Άγης έχει εξαφανιστεί; Μήπως όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα και επικίνδυνα από ό,τι φαίνονται αρχικά; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Υπό την επιρροή των προτροπών της Πολυξένης…

Υπό την επιρροή των προτροπών της Πολυξένης, είχε δεσμευτεί στην Γεωργία πως, παρά την ανεπιτυχή πορεία της σχέσης τους (κάτι που ήταν προδιαγεγραμμένο, αφού βασίστηκε σε ένα ανούσιο στοίχημα που είχε στήσει ο άνευ ενδιαφέροντος γιος του Μπουραντά), θα αναγνώριζε τελικά το μελλοντικό παιδί τους, ένα παιδί που θα φέρει το δικό του γονίδιο.

Παρά τον πόνο που είχε προκαλέσει η εγωιστική συμπεριφορά του Άγη, η νεαρή κοπέλα αντιμετώπισε με ικανοποίηση την υπόσχεσή του. Αυτό συνέβαινε επειδή, παρά τον έρωτα που είχε νιώσει προς τον άντρα αυτόν κάποτε, είχε καταλάβει ότι δεν θα μπορούσε πλέον να είναι μαζί του (καθώς πλέον δεν τον εκτιμούσε και δεν τον αγαπούσε).

Παρ’ όλα αυτά, το παιδί που θα ήταν αποτέλεσμα της σχέσης τους θα φέρει το όνομα του πατέρα του, παρά το γεγονός ότι αρχικά ο νεαρός άνδρας αρνήθηκε αυτήν την ιδέα. Αυτή η αρνητική αντίδραση του οδήγησε σε βαθιά θλίψη και ανησυχία τη Γεωργία.

Έτσι, λόγω του αγώνα για την αναγνώριση του παιδιού, η οποία ήταν απαραίτητη για την κοινωνική αποδοχή της εποχής, βρέθηκε υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τα σχέδια της μητέρας της, της Πιπίτσας. Αυτά τα σχέδια εκτεινόταν μέχρι και τον γάμο με τον ανεκδιήγητο Δημητράκη. Ευτυχώς, όμως, αυτός ο γάμος δεν υλοποιήθηκε… Και αυτό διότι ο Πάρης, ενημερωμένος για την δραματική κατάσταση της Γεωργίας, ανέλαβε δράση για να την προστατέψει!