Η Γη της Ελιάς: Ο τρίτος κύκλος της δραματική σειράς «Η Γη της Ελιάς» είναι προ των πυλών και αναμένεται να μας καθηλώσει με σοκαριστικές εξελίξεις. Αυτή τη φορά ο Ορέστης, γίνεται μάρτυρας μιας φρικτή δολοφονίας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Όλα αλλάζουν…

Όλα αλλάζουν για την υπαστυνόμο Δήμητρα, όταν ο Ορέστης της αποκαλύπτει ότι η καρδιά που χτυπάει μέσα του είναι του Κίμωνα. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση του. Ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύουν περαιτέρω, καθώς ο Ορέστης ανακαλύπτει την σχέση της Δήμητρας με τον γιο του Δημοσθένη, και η αστυνόμος αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο ίδιος γνώριζε την αλήθεια από την αρχή.

Καθώς οι μέρες περνούν, ο Ορέστης βρίσκεται τυχαία σε ένα δάσος, και εκεί γίνεται μάρτυρας μιας φρικτής δολοφονίας. Εντοπίζει τη σορό μιας γυναίκας και καταφέρνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου πριν ο άγνωστος δράστης εξαφανιστεί.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο Ορέστης επικοινωνεί με τις αρχές και πηγαίνει στον αστυνομικό Κουράκο, όπου καταθέτει λεπτομερώς για ό,τι είδε στο δάσος. Η αστυνομία άμεσα ενεργοποιείται και ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου και σύντομα, συλλαμβάνουν έναν άστεγο άντρα. Όμως είναι αυτός ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας;