Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πιστεύει ότι ένας από τους ομήρους είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε έναν νεαρό άνδρα που εμφανίστηκε πρόσφατα στην αποθήκη, παρουσιάζοντας τραύματα, και που σχεδίαζαν με την Άννα την διαφυγή…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Αντικρουόμενες απόψεις…

Ωστόσο, όταν μοιράζεται αυτές τις υποψίες με τη γυναίκα του, εκείνη αμφισβητεί την ιδέα, επικαλούμενη ότι ο νεαρός της έσωσε τη ζωή από μια άλλη επίθεση και την υπερασπίστηκε.

Αν και αντιμετωπίζει αντίθετες απόψεις, ο Δημήτρης δεν εγκαταλείπει την επιθυμία του να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Σε συνεργασία με τον φίλο του, τον Αντρέα, αποφασίζει να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες. Καταφέρνουν να οργανώσουν μια συνάντηση με τον νεαρό στο αστυνομικό τμήμα.

Ο νεαρός παρίσταται στη συνάντηση με δικηγόρο τον Αλέκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι το θύμα στην υπόθεση. Αντίθετα, ο Δημήτρης δεν αφήνει την αμφιβολία να τον επηρεάσει και αναφέρει ανοικτά ότι ο νεαρός είναι ο δράστης, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ζωή μετά από την απώλεια της οικογένειάς του σε μια πυρκαγιά πολλά χρόνια πριν.

Αν και ο νεαρός αρχικά αρνείται την εμπλοκή του, αργότερα εξομολογείται στον δικηγόρο του, τον Αλέκο, παραδεχόμενος την ενοχή του. Ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς αναγνωρίζει ότι ο Δημήτρης διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του. Το βράδυ εκείνης της ημέρας, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον νεαρό στο σπίτι του και τον προειδοποιεί ότι σύντομα θα τον συλλάβει.

Ο νεαρός αντιδρά με ειρωνικό γέλιο, ρωτώντας αν τον απειλεί. Ο Δημήτρης τον κοιτά με αποφασιστικότητα λέγοντας του ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τους αγαπημένους του, παραμένοντας αποφασισμένος να φέρει την αλήθεια στο φως. Μετά τη συνάντηση αυτή, αναζητούν ξανά τον νεαρό και φτάνουν στο σπίτι του, επιδιώκοντας να τον αντιμετωπίσουν.

Όταν ο νεαρός βλέπει τους δύο άνδρες στην πόρτα, πανικοβάλλεται και αρπάζει ένα όπλο. Ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό με τους Δημήτρη και Αντρέα να φωνάζουν να σταματήσει.

Ο νεαρός γυρίζει προς το μέρος τους και πυροβολεί δύο φορές, τραυματίζοντας τον Αντρέα στο στήθος. Ο Δημήτρης αντιδρά γρήγορα και πυροβολεί τον δράστη, τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Χωρίς να χάνει χρόνο, καλεί ασθενοφόρο. Ο νεαρός, βρισκόμενος σε κακή κατάσταση λόγω αιμορροφιλίας, του λέει ότι θα πεθάνει από αιμορραγία πριν φτάσει το ασθενοφόρο, όπως και ότι τελικά κι εκείνος μπορεί να σκοτώσει.

Οι σκηνές που ακολουθούν είναι δραματικές, με τον Αντρέα να αποφεύγει τον κίνδυνο αλλά ο νεαρός να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση καθώς μεταφέρεται στο νοσοκομείο.