Ο Παράδεισος των Κυριών: Στον Β΄ κύκλο, η Αμαλία δείχνει μια σαφή την πιο ώριμη και δυναμική πλευρά της. Το νέο της “εγώ” αναδύεται με έναν τρόπο που κεντρίζει την προσοχή. Με αφοσίωση και πάθος, υπερασπίζεται πιο αποφασιστικά τα δικά της πιστεύω και τους ανθρώπους που αγαπά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία παίρνει τη ζωή της στα χέρια της…

Η απόφαση που πήρε η Αμαλία να μην αποκαλύψει στη Μιράντα την αλήθεια, ότι είναι η πραγματική της κόρη, την ταλαιπωρεί βαθύτατα. Παρόλα αυτά, επιμένει σε αυτήν την επιλογή, καθώς θέλει να την προστατεύσει από τον πόνο που ίσως θα προκαλούσε η αλήθεια. Αντί να αγκαλιάσει τη Μιράντα, η Αμαλία διατηρεί απόσταση από το ζευγάρι που μόλις παντρεύτηκε. Καταλαβαίνει πόσο πολύ θα τους αναστάτωνε αν αποκαλύπτονταν τώρα η αλήθεια, ειδικά μετά τον τραγικό χαμό του πρώτου τους παιδιού, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τον «Παράδεισο» από την αρχή, μετά την πυρκαγιά που τον κατέστρεψε.

Στην αρχή του νέου κύκλου, η Αμαλία συνεργάζεται στενά με τον Σίμο Πολύζο, τον νέο συνέταιρο του Ντίνου, που έχει επενδύσει σημαντικά για να ξαναφτιαχτεί ο «Παράδεισο των Κυριών». Ωστόσο, η σχέση τους δεν περιορίζεται απλώς σε επαγγελματική συνεργασία, καθώς ο Σίμος αναπτύσσει αισθήματα για την Αμαλία.

Αυτό φυσικά το παρατηρεί και ο Ντίνος, ο οποίος προσπαθεί να προειδοποιήσει την πρώην σύντροφο του να είναι προσεκτική με τον Σίμο. Η απάντηση, όμως, της Αμαλίας είναι σαφής: «Έχω συνεχίσει τη ζωή μου και έχω το δικαίωμα να επιλέξω ποιον θα έχω στο πλευρό μου. Δεν είμαι πια το κορίτσι που γνώρισες. Καλύτερα ασχολήσου με τη σύζυγό σου», του λέει βάζοντας έτσι τα όρια της.

Παράλληλα, η Αμαλία επιδιώκει να πείσει τον αδελφό της να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη Γεωργία και το μωρό που περιμένει. Ωστόσο, δεν διστάζει να παλέψει και για το καλό της φίλης της, προσπαθώντας να την πείσει να μην κάνει ένα ακόμα μεγάλο λάθος στη ζωή της. Να παντρευτεί δηλαδή τον Πάρη, ένα άτομο με ασταθή και προβληματικό χαρακτήρα, που γίνεται επικίνδυνο όταν ξεφεύγει από τα όρια. Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από αυτόν.

Έτσι, η Αμαλία αποφασίζει να μην δώσει διαζύγιο στον Πάρη, προκειμένου αυτός να παντρευτεί τη Γεωργία. Αυτή η απόφαση, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, την φέρνει σε σύγκρουση όχι μόνο με τον Πάρη αλλά και με τη φίλη της. «Γεωργία, το κάνω για το καλό σου», της εξηγεί λέει. «Πίστεψε με, ο Πάρης δεν είναι κατάλληλος για να κάνεις οικογένεια. Δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα δίπλα του. Απλά θα σου προκαλέσει περισσότερα», συνεχίζει η Αμαλία ανήσυχη για την Γεωργία που την βλέπει σαν αδερφή της…

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία θα βρεθεί στο στόχαστρο της Στέλλας, που υποδύεται η Μέγκυ Σούλι. Η Στέλλα είναι η κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη. Η νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται ως πωλήτρια στον «Παράδεισος των Κυριών», αλλά οι φιλοδοξίες της φτάνουν πολύ ψηλά.

Πριν ακόμα ανακαλύψει την αλήθεια ότι η Αμαλία είναι η ετεροθαλής αδελφή της, η Στέλλα τη ζηλεύει και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει όλα όσα έχει η κόρη του Μπουραντά. Προσπαθεί ακόμα και να κερδίσει την ευνοϊκή προσοχή του επιχειρηματία Σίμο Πολύζο, προκειμένου να ανέβει κοινωνικά.