Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον χωρισμό του από την Χάιδω στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Απογοήτευση…

Η απογοήτευση του φαίνεται καθαρά στο πρόσωπό του, αφού είναι ακόμη σοκαρισμένος από όσα άκουσε από το στόμα της συζύγου του, της Χάιδως. «Φόνισσα η γυναίκα μου. Αν είναι δυνατόν», θα τον ακούσουμε να λέει απαρηγόρητος.

Από την άλλη πλευρά, η κόρη του Λυκούργου, η Ισμήνη, παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση του πατέρα της. Ακούει τις εξηγήσεις και τις δικαιολογίες που αυτός προσπαθεί να δώσει για τη σχέση του με τη Χάιδω, αλλά δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Η Ισμήνη γνωρίζει καλά τον πατέρα της και γνωρίζει επίσης καλά τη Χάιδω. Ξαφνικά, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που προβάλλουν τους ίδιους ισχυρισμούς. Και αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι άλλοι από την «ασυμφωνία χαρακτήρων», όπως την αποκαλούν.

Ερωτική φωλιά το αστυνομικό τμήμα

Όλες οι γυναίκες φεύγουν από το πλευρό του Κουράκου, αφήνοντας τον αστυνόμο σε μια σχεδόν απελπιστική κατάσταση. Η παρηγοριά για εκείνον βρίσκεται, προσωρινά, στην αγκαλιά της Δήμητρας, στη «Γη της Ελιάς».

Και οι δύο βρίσκονται τώρα σε μια ψυχολογική κατάσταση που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά ως άθλια, καθώς είναι μόνοι τους, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Η Δήμητρα προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει την απώλεια του Κίμωνα, ενώ ο Γιώργης επιδιώκει να αφήσει πίσω του την ιστορία με την Ευτυχία. Με το ποτό να ρέει ελεύθερα και την αμοιβαία έλξη να φουντώνει, το κακό φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτο.

Δήμητρα και Κουράκος, παραδίδονται στα πάθη τους και μετατρέπουν το αστυνομικό τμήμα σε μια είδους ερωτική φωλιά. Δεν σκέφτονται καν για ένα δευτερόλεπτο τον Ορέστη. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι αυτή η απρόσεκτη πράξη θα τους προξενήσει πολλές τύψεις στο μέλλον, αφού η κατάσταση θα πάρει πολύ γρήγορα μια εντελώς διαφορετική τροπή.