Παγιδευμένοι: Μετά την κηδεία της Κατερίνας ο Σταύρος εξαφανίζεται… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα βιώσει δύσκολες στιγμές

Ο Σταύρος αναμένεται να βιώσει δύσκολες στιγμές στα νέα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» μετά την άγρια δολοφονία της αδερφής του, Κατερίνας. Ο εισαγγελέας, εξαφανίζεται, αφήνοντας την Αγγελική σε αγωνία, φοβούμενη ότι του έχει συμβεί κάτι τραγικό.

Οι ανησυχίες της Αγγελικής επιβεβαιώνονται γρήγορα μετά την κηδεία της Κατερίνας, καθώς ο Σταύρος εξαφανίζεται από προσώπου γης. Ένας βοηθός του εισαγγελέα ενημερώνει την Αγγελική ότι δεν μπορεί να εντοπίσει κανένα ίχνος του.

«Μοιάζει σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται», της λέει. Αυτά τα λόγια προκαλούν πανικό στην Αγγελική και η σκέψη ότι κάτι τραγικό μπορεί να συνέβη στον άνθρωπο που αγαπά, την πανικοβάλλει. Γνωρίζοντας ότι κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο, ξεκινά να τον καλεί συνεχώς.

Ωστόσο, οι προσπάθειές της να τον εντοπίσει αποτυγχάνουν. «Δεν απαντά στις κλήσεις μου, μετά την κηδεία εξαφανίστηκε. Έθαψε την αδερφή του και τώρα φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό του», λέει η Αγγελική με φόβο στον Δημήτρη, ζητώντας την άμεση βοήθειά του.

Παρότι ο Δημήτρης προσπαθεί να την καθησυχάσει, έχοντας δει τον Σταύρο σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση, ανησυχεί και ο ίδιος. Έτσι, ο Δημήτρης αρχίζει να τον καλεί και αυτός, τόσο στο σπίτι όσο και στο κινητό του.

Όμως, οι ώρες περνούν και ο Σταύρος εξακολουθεί να είναι αγνοούμενος. Ο Δημήτρης, μην έχοντας άλλη υπομονή και συνειδητοποιώντας ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, ζητά από τον Αντρέα να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του Σταύρου, ξεκινώντας ακόμα και από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική βρίσκεται σε απόγνωση, περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσει από τον Αντρέα και τον Δημήτρη ότι ο αγαπημένος της βρέθηκε και είναι καλά. Όπως φαίνεται ένας νέος εφιάλτης ξεκινά για την Αγγελική, αλλά και για τους άλλους.