Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι άκρως συναρπαστικές. Θα δούμε την Άννα να βιώνει μια εφιαλτική κατάσταση, καθώς κρατείται αιχμάλωτη μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, γίνοντας έρμαιο των διεστραμμένων σχεδίων του δολοφόνου του πηγαδιού. Η Άννα προσπαθεί να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους ομήρους, αλλά η ψυχική τους κατάσταση τόσο άσχημη, που σύντομα κάποιοι από αυτούς ξεφεύγουν από τα όρια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο μανιακός δολοφόνος

Η Άννα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, με κάθε μέσο, για να μη χάσει τον νου της. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής και καταβάλλει απεγνωσμένες προσπάθειες για να την εντοπίσει. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας και ο Σταύρος σπεύδουν να βοηθήσουν το Δημήτρη στην αποστολή του να σώσει την Άννα. Οι ώρες περνούν με αγωνία, και οι όμηροι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την τρέλα.

Την επόμενη μέρα, ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος στο υπόγειο όπου κρατούνται. Πρόκειται για τον Παναγιώτη, τον αστυνομικό ρεπόρτερ που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης με ενδιαφέρον και έχει περάσει πολλές ώρες στη διεύθυνση ασφάλειας, ψάχνοντας πληροφορίες. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί στην τοποθεσία όπου κρατούνται οι όμηροι. Κατόπιν μερικών ωρών, το μαρτύριό τους φτάνει στο τέλος του. Παράλληλα, ο εισαγγελέας Μαρκέτος ανακαλύπτει την ταυτότητα του μανιακού δολοφόνου, και σοκάρεται.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτές τις παρανοϊκες φρικτές ενέργειες είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος, όπως φαίνεται, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το γεγονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στους ομήρους εξυπηρετεί την προσπάθειά του να μπερδέψει ακόμη περισσότερο την αστυνομία. Συνεπώς, ο Ανδρέας και ο Σταύρος αναλαμβάνουν τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, προτού προκύψουν περισσότερα αθώα θύματα.