Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος, ανακαλύπτει πως ίσως και η Ευγενία να πάσχει από την ίδια ψυχιατρική ασθένεια με τη Νότα. Η ανησυχία για τον γιο του τον κάνει να επιδιώξει να αποκτήσει την αποκλειστική κηδεμονία του. Αυτή η κίνηση όμως πέφτει στην αντίληψη της Νότας, η οποία έχει ήδη δει την κατάστασή της να επιδεινώνεται. Εν τω μεταξύ, η Χαρά, αφού λάβει μια πληροφορία, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια καταλυτική απόφαση σχετικά με τον Ανδρέα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η ψυχική υγεία της Νότας επιδεινώνεται

Κι ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο! Ο γάμος τους είναι απλός, αλλά γεμάτος ρομαντισμό, σχεδόν όπως είχαν ονειρευτεί. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν τα παιδιά τους κοντά τους και γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν την πρώτη αντίδρασή τους από την επόμενη κιόλας μέρα…

Η είδηση του γάμου εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και όλοι γίνονται μάρτυρες της χαράς του Στέφανου. Είναι τόσο ευτυχισμένος που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει ούτε τον Ιάσονα ούτε τον Μάρκο. Έτσι, επιτρέπει τη δημοσίευση του συμβάντος στην εφημερίδα! Φυσικά, η δημοσίευση γίνεται στο «Κήρυκα Μεσσηνίας» και δεν αργεί να φτάσει στα χέρια του Ιάσονα, ο οποίος εξοργίζεται όταν τη διαβάζει. Κατηγορεί ευθέως της κουμπάρες των νεονύμφων, την Αλεξάνδρα και τη Γεωργία, για προδοσία. Μετά από τη βίαιη επίθεση που δέχεται, η Γεωργία αποκαλύπτει με σθένος το σχέδιο του Ιάσονα για να ακυρώσει τη διαθήκη της Μαργέτας.

Η ψυχική υγεία της Νότας συνεχώς επιδεινώνεται και χάνει τον έλεγχο όταν μαθαίνει για τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας. Πιστεύει (και όχι άδικα) ότι σύντομα θα απομακρυνθεί από το σπίτι του Στέφανου. Η Ευγενία, από την πλευρά της, πρόκειται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τα σκοτεινά μυστικά της θείας της.

Ο Ιάσονας κατηγορεί τον Στέφανο ότι παρέσυρε την μητέρα του με σκοπό να εκμεταλλευτεί την περιουσία της και απειλεί να τον σκοτώσει! Παράλληλα, η Μαργέτα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, πέφτει στα χέρια ενός μεγάλου αντιπάλου της οικογένειας Δεμερτζή, ο οποίος αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα χαρτιά του της μπροστά της.