Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλοι ανησυχούν, μήπως πράγματι τελικά ο Αποστόλης είναι ζωντανός. Ο γραφολόγος διαπιστώνει ότι τα γράμματα στο σημειωματάριο ανήκουν στον Αποστόλη και μάλιστα είναι πρόσφατα γραμμένα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: ο Αποστόλης κρύβεται έξω από το σπίτι της Όλγας..

Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης και ο Δημοσθένης επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη, όπου εκείνη την ώρα βρίσκεται ο Αποστόλης, ο οποίος προλαβαίνει να διαφύγει για μια ακόμα φορά.

Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης φτάνει έξω από το σπίτι της Όλγας και κρύβεται με επικίνδυνες διαθέσεις. Συναντά τη Δωροθέα, η οποία ταράζεται, καθώς τον θεωρεί νεκρό. Ωστόσο, στη συνέχεια ανακαλύπτει πληροφορίες που μπορούν να την βάλουν σε θέση ισχύος. Της αποκαλύπτει κάτι σημαντικό σχετικά με τον Χρήστο και της προτείνει να τον εκβιάσει, με την προϋπόθεση να της δώσει τα χρήματα για να αγοράσει το πατρικό της σπίτι.

Από την άλλη, ο Σίμος βιώνει έναν απόλυτο εφιάλτη, καθώς αντικρίζει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο να ολοκληρώσει τη δουλειά του: «Μισή δουλειά έκανες. Ο Βασιλείου ζει. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις, πήγαινε και καθάρισε τον», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Σίμος συναντά τον Αποστόλη για να μάθει την αλήθεια, αλλά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Βικτώρια είναι υπεύθυνη για τα εγκλήματα που αποδίδονται στον Αποστόλη. Παράλληλα, ο Αποστόλης αρνείται να παράσχει στον Σίμο τα στοιχεία που διαθέτει για τον πατέρα του.

Αυτή η συνάντηση αναστατώνει περαιτέρω τον Σίμο, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια, προκειμένου να αποκτήσει το πατρικό της σπίτι.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης ζει και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στον τάφο είναι ο Δούβλης κι αυτό την κάνει να φοβάται ότι σύντομα θα ξανά βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.