Το Ναυάγιο: Ο αξιωματικός του Λιμενικού βρήκε την όμορφη κοπέλα από τα Κύθηρα σε μια δύσκολη κατάσταση και θέλησε να τη βοηθήσει να ανακτήσει τη ζωή της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Αυτοθυσία

Αναλαμβάνοντας να τη στηρίξει, θα προσφέρει τη βοήθειά του με αυτοθυσία. Όταν ο πατέρας της, Τρύφωνας, θα πρέπει να επιστρέψει στο νησί λόγω των ασθενών του, ο Ιπποκράτης θα προτείνει στην κοπέλα να παραμείνει προσωρινά στο σπίτι του, μέχρι να σταθεί στα πόδια της. Και φυσικά μέχρι να καταφέρει να ξανά μπει σε πλοίο.

«Μου είναι δύσκολο να ταξιδέψω ξανά με πλοίο, όμως δεν νομίζω πως μπορώ να μείνω στο σπίτι σου. Δεν με γνωρίζεις και το σίγουρο είναι πως δεν θα είμαι και τόσο ευχάριστη παρέα» θα του εξηγήσει όμως παρόλα αυτά, ο Ιπποκράτης δεν θα είναι διατεθειμένος να ακούσει άλλες κουβέντες.

Όταν και ο πατέρας της, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, θα την συμβουλέψει επίσης να μείνει προσωρινά στον χώρο του Ιπποκράτη, θα διαλύσει κάθε αμφιβολία που είχε μέσα της και η Ειρήνη θα νιώσει καλύτερα όταν βρεθεί στη ζεστασιά του σπιτιού του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Ιπποκράτη, θα γνωρίσει τον μικρό Ορέστη και τη Δήμητρα, την πιστή οικονόμο του. Αυτή η γνωριμία θα διαμορφώσει μια θετική εικόνα για αυτούς, απομακρύνοντας κάθε αμφιβολία που είχε η Ειρήνη σχετικά με την συγκατοίκηση τους.